Soustředění Supermoto a volné jízdy v Sosnové

Autodrom v Sosnové u České Lípy chystá na 12.dubna 2014 soustředění Supermoto. Můžete se přijet svézt i vy.

Soustředění pro závodníky MMČR MOGUL Supermoto 2014 je připraveno na sobotu 12.dubna 2014 v Global Assistance Racing Aréně v Sosnové u České Lípy. Pro motardisty, ale i pro motokrosaře je to ideální příležitost k rozehřátí se na začátku sezony MMČR.
Trať, kde se 7. a 8. června odehrají závody Mezinárodního mistrovství České republiky MOGUL Supermoto 2014 a  14. – 15. června i Mistrovství světa MOGUL Supermoto, bude otevřená všem zájemcům, tedy nejen z řad licencovaných závodníků.

V časovém harmonogramu, který se bude podle zájmu průběžně upravovat, bude dost prostoru pro volné jízdy. Sobotní Sosnová 12. dubna bude tedy ideální příležitostí k provětrání vaší motorky. Účastnit se mohou jak motardisti, jezdci na endurech tak i motokrosaři. Jedinou podmínkou je „správné obutí“, tedy účast je možná pouze s hladkými pneu bez motokrosového vzorku.
Během dne bude pro všechny účastníky připraveno grilování zdarma a na konci dne i nějaké to pivko. Akce proběhne 12. dubna 2014 od 9:00 do 17:00 hodin. Vítáni jsou všichni motorkáři.

Více o akci a současně i o MMČR Supermoto najdete na www.supermotocz.cz , více o všech akcích na autodromu Sosnová najdete na www.autodrom.cz.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist