Biaggi pojede MS Supermoto

Max Biaggi získal divokou kartu pro závod Mistrovství Světa Supermoto v italské Latine.
AKTUALIZOVÁNO

Italská hvězda MotoGP Max Biaggi nastoupí ve dnech 20. – 21. listopadu k závodu Mistrovství Světa Supermoto, který se bude konat na jeho domácí půdě v italské Latine. Biaggi nastoupí s motocyklem Honda ve třídě S2, tedy ve třídě do 450 ccm. Biaggi se tak zařadí mezi několik jiných jezdců silničního Mistrovství Světa motocyklů, kteří v „motárdech“ nastupují, či nastoupili v minulosti.
“Jsem hrozně rád, že jsem získal divokou kartu pro závod Mistrovství Světa Supermoto v italské Latine,“ řekl Max Biaggi. “Není to má specialita, ale je to sport, pro který mám vášeň, užívám si na motardovém motocyklu mnoho legrace. Znám mnoho chlapců z Mistrovství Světa Supermoto a tak to pro mne bude vzrušující víkend s mnoha přáteli. Nečekám výjimečné výsledky, ale zcela jistě mi víkend dá velkou dávku legrace.“
AKTUALIZOVÁNO:
Max Biaggi při tréninku na závod Mistrovství Světa Supermoto havaroval a zlomil si levý kotník. V současné době je Max Biaggi v péči Dr. Claudio Costy, ale již dnes večer nebo zítra [úterý] se podrobí ve francouzském Lyonu operaci. Max Biaggi by měl po operaci nastoupit dvouměsíční rekonvalescenci, která zapříčiní, že nebude testovat se svým novým týmem ve španělském Jerezu de la Frontera (20. - 21. listopadu). Zpět na motocyklu by měl být Biaggi po skončení zimního zákazu testování, ve druhé polovině ledna 2005.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist