Ráno zapracujeme na podvozku, říká Ježek

Český motocyklový jezdec kategorie Superstock 1000 dokázal v sobotních jízdách výrazným způsobem zlepšil své časy na kolo a ztrátu na špičku závodního pole snížit o víc jak 1,3 sekundy. Díky tomu byl ve druhé kvalifikaci sedmý nejrychlejší, i když on sám myslel navíc.

Ondřej Ježek plánuje spolu s týmem SK Energy – Fany Gastro další změny pro ranní zahřívací trénink, takže pokud budou stejně úspěšní, jak tomu bylo v den kvalifikace, můžeme očekávat velmi zajímavý výsledek. Brněnský závodník startuje do závodu Superstock 1000 v neděli v 10:30 hodin (11:30 SEČ).

7. Ondřej Ježek (SK Energy – Fany Gastro) - Ducati Panigale 1199 R / Superstock 1000
FP2 – 6.místo, 1'47,215 … +1,260
QP2 – 7.místo, 1'46,959 … +1.078


„Hned od rána se mi jezdilo lépe než včera. Chytil jsem na zdejší obtížné trati správný rytmus a nedělal tolik chyb jako včera. Ve volném tréninku z toho pramenilo šesté místo. V kvalifikaci jsem se nějakou dobu pohyboval na pátém místě jako nejlepší Ducati.“

„V posledních fázích mě ale La Marra a Mercado odsunuli do třetí řady. Je to škoda. Skalp Canepy je sice cenný, ale dnes jsem chtěl být v top 5. S nastavením podvozku stále nejsem spokojený. Ve warm-upu proto budeme zkoušet další modifikace,“ komentoval sobotní jízdy v Portimau Ondřej Ježek.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist