Ježek je po úvodních trénincích třetí

Český motocyklový závodník Ondřej Ježek je ve Francii na slavném okruhu Magny Cours, kde ho o nadcházejícím víkendu čeká poslední závod sezony v kategorii Superstock 1000. V pátek byly na programu dva měřené tréninky v nichž jezdec týmu Barni Racing obsadil v pořadí čtvrté a třetí místo.

V prvním měřeném tréninku zajel Ondřej Ježek čtvrtý čas 1'42,571 sekundy a na nejrychlejšího Jihoafričana McFaddena ztratil něco málo přes čtyři desetiny. Ve druhém tréninku si český závodník polepšil, když své maximum na kolo posunul na 1'41,674 sekundy a páteční tréninky uzavřel v kombinaci časů třetí se ztrátou necelých tří desetin.

„S úvodem v Magny Cours jsem docela spokojený,“ prozradil v pátek večer Ondřej Ježek. „Po nepovedeném Jerezu jsem se vrátil zpět na špici startovního pole. Do soboty musíme doladit několik drobností na motorce a myslím, že budeme schopni atakovat traťový rekord. Na ten nám chybí půl vteřiny.“

V sobotu 4.října 2014 je na programu třetí volný trénink, kterým v 9 hodin jezdci třídy Superstock 1000 zahájí druhý den v Magny-Cours. Od 16:55 hodin je kvalifikace STK1000, která určí pozice na startu nedělního závodu, posledního klání sezony 2014.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist