Volné jízdy v Trenčíně

Strávit první květnový víkend se dá všelijak, ale vedle líbání pod rozkvetlou třešní máme pro vás jeden tip. Motoklub Kyjov pořádá na letišti v Trenčíně volné jízdy motorkářů bez licence. Může přijet tedy kdokoliv, kdo si chce jen vyzkoušet své schopnosti, nebo i lehce zazávodit. Součástí těchto jízd bude i školení bezpečnosti jízdy na motorce, kterého se také zúčastní Michal „Indi“ Dokoupil, specialista přírodních okruhů. Indi se zde zúčastní i závodu Race For Fun ve třídě do 600 a 1000 ccm.

V pátek a v sobotu 1. a 2. května budou tři 25-minutové jízdy, v neděli 3. května bude pak podle zájmu jezdců uspořádán závod o cenu Motoklubu Kyjov. Jely by se dva závody kategorie A a B - v kategorii A by byli jezdci s lepšími časy, v kategorii B jezdci s časy horšími. Volné jízdy budou probíhat při Mistrovství Slovenska (závod Race For Fun), budou proto dostatečně zabezpečeny, i co se zdravotní pomoci týče.
Přijeďte si otestovat své stroje a hlavně své reakce. Nikdy nevíte, kdy se vám taková zkušenost může hodit. Je to také šance pro ty, co se nedostanou do Hořic, pozdravit Indiho a prohodit s ním pár slov před jeho první cestou na ostrov Man, na Tourist Trophy, závod všech závodů…

Info naleznete i na webových stránkách http://kyjovskyokruh.com/

Na setkání s jezdci se těší Motoklub Kyjov a tým Indiracing
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist