Úvod BSB v Brands Hatch odřeknut kvůli sněhu.

Britský šampionát superbiků měl mít dnes svůj úvodní závod na tradičním okruhu v Brands Hatch.Kvůli sněhové vánici se však závod vůbec nekonal.

A tak se aspoň podívejme, jak dopadl trénink superbiků. Pole position si vybojoval Shane Byrne na Airwaves Ducati, který se časem 1.25.832 dostal jako jediný pod hranici 1.26 min. Spolu s ním by stáli v první řadě Cal Crutchlow na HM - Plant Hondě, Karl Harris na Yamaze a Leon Haslam na další HM - Plant Hondě. Oba dva jezdce týmu HM - Plant Honda vidíte na snímku.


Druhou řadu by vytvořili Tom Sykes na Rizla Suzuki - na snímku s Japoncem Watanabem (9. místo - 3. řada), Leon Camier na druhém motocyklu Airwawes Ducati, Simon Andrews na Yamaze týmu Jentin Racing / Llloyds British a další muž s Ducati, ale týmu North West 200 Ducati, zkušený Michael Rutter. A Top ten kromě už jmenovaného Watanabeho dokompletoval Michael Laverty na Suzuki týmu Relentless Suzuki by TAS.

Náhradní závod za zasněžený dnešek se pojede o volném víkendu, tedy 10. až 11. května a pochopitelně na okruhu Brands Hatch.  

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist