Prezentuje se také v Británii

Oficiální prezentace probíhají také u týmů britského superbikového šampionátu. Jedna takováto prezentace byla doplněná zajímavou atrakci, které účastníkem byl mladý Leon Haslam jenž ještě vloni jezdil závody Grand Prix 250 ccm.

Příští týden začne také svým prvním závodem na okruhu v Silverstone zřejmě nejlepší národní šampionát na starém kontinentu, začne British Superbike Championship. Do tohoto šampionátu vstoupí s velkými ambicemi jeden z nejlepších týmů loňské superbikové sezóny na britských ostrovech Renegade Ducati jehož hlavním sponzorem se pro letošní rok stal sportem velice zaujatý Red Bull.
V nedávných dnech uspořádal v britském Manchesteru tým Red Bull Renegade Ducati svou oficiální prezentaci, kdy v hotelu Rossetti představil čtveřici jezdců, kteří zasáhnou do superbikového a supersportového šampionátu Británie. Jezdci pro letošní rok se stali Sean Emmett, Michael Rutter, Nick Medd a Leon Haslam.
“Přestože jsme poměrně mladý tým tak naše loňské výkony na a mimo závodní okruhy nezůstaly nepovšimnuté“, říkal při prezentaci týmu jeho vlastník Mark Griffith. “Získali jsme úctu a obdiv u firmy Red Bull, která si nás vybrala za své partnery.“ Naopak paní Linda Pelham, motorsportová manažerka u Red Bull doplnila: “V loňském roce se projevila kombinace Seana Emmetta a týmu Renegade Ducati ve velice dobrém spojení, byl to profesionalismus v jejich prvním roku působení. Vytvořili tak dokonalou příležitost pro Red Bull vstoupit do britského šampionátu. Po roce působení ve třídě 125 ccm v našem juniorském týmu s mladými jezdci se již těšíme na spolupráci s Renegade v letošním šampionátu.“
Samotné prezentaci v hotelu Rossetti předcházelo představení jezdců na motocyklech, které se konalo na manchesterské stanici Piccadilla, kde Emmett a Rutter představili své superbikové stroje a Medd s Haslamen naopak supersportové motocykly. Mladý Leon Haslam navíc přidal novinářům, ale i mnoha divákům perličku v podobě nezvládnutého Wheelie a následného pádu. "Přišlo to trochu rychleji než jsem čekal", říkal jezdec jenž si tak představení vzal doslova k srdci. "Nedosáhl jsem včas na zadní brzdu abych to všechno včas zastavil. Všichni byli pak trochu rozpačití", doplnil Leon a přidal perličku, že Sean Emmett a Michael Rutter mají vše nahrané na videu, a že mu již říkali co s tou kazetou provedou - možná, že to taky uvidíme u nás v pořadu Neváhej a toč!!! :-))))

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist