Nobby bude v Suzuce komentovat

Japonský bývalý jezdec Noboru Ueda bude komentovat závody Grand Prix na okruhu Suzuka pro japonskou televizní společnost NHK.

Japonský jezdec nyní již minulosti Noboru Ueda bude po svém odchodu z kariéry aktivního pilota Grand Prix zpět v Paddocku Velké Ceny. Vše se stane při zahajovacím závodě letošní sezóny v japonské Suzuce, kde bude Nobby vystupovat v pozici komentátora japonského televizního kanálu NHK.
"V Suzuce budu zpět, ale poprvé nebudu závodit. Budu komentovat závody pro japonskou televizi NHK", vysvětluje Ueda, který se stále léčí ze svého zranění jenž utrpěl při ošklivé havárii v kvalifikaci na italskou Grand Prix loňského roku v Mugellu. "Chci pomoci přes televizi k popularitě tohoto sportu. Také jsem v nedávných dnech učil malé děti na okruhu Suzuka jízdě na motocyklech pocketbikes, vše prostřednictvím motocyklové školy Takuma Aokiho. Je to velmi dobrá zkušenost a rád bych v ní do budoucna pokračoval", doplnil čerství držitel japonského ocenění za vývoj, podporu a popularizaci motocyklového sportu ve své zemi.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist