Motoškola EYBIS v Brně

Letos, už podruhé, zavítá na náš okruh belgický promotér a motoškola EYBIS (Enjoy Your Bike In Safety). Ve dnech 7. až 9. července poskytuje možnost jízd na našem nejznámějším okruhu pro širokou veřejnost.

Do Brna jsou připraveny tři rychlostní skupiny:

  • Rookie – tedy pro ty nejméně zkušené. Pro každých pět motocyklů bude s Vámi na trati instruktor (v pondělí během prvních čtyř jízd, v úterý prvních dvou a ve středu již bez instruktora – na požádání Vám však zůstává k dispozici). Nepojede jen před Vámi, ale v průběhu dne pojede i za Vámi, bude Vás sledovat a „radit“ jak jet na okruhu bezpečněji a zároveň rychleji.
  •  Expert 1 a expert 2 – pro středně zkušené jezdce, kteří již nevyžadují přítomnost instruktora a chtějí si jen volně „potrénovat“.
  •   Pro – pro ty nejrychlejší, především pak závodníky. V rámci této skupiny bude s Eybisem v Brně trénovat i Matěj Smrž Honda CB1000rr Fireblade 2008, René Mähr – KTM RC8 (oba FIM Cup Superstock 1000), Barry Veneman, Didier Van Keymeulen (oba mistrovství světa supersport, tým RES Software Hoegee Suzuki)
Od začátku své existence klade EYBIS vysoké nároky na bezpečnost, nejenom počtem motocyklů na trati, ale především rozdělením do rychlostních skupin a možností konzultací, případně jízd s instruktory.

Soukromé hodiny jízdy na okruhu bude poskytovat i bývalý vítěz poháru FIM Superstock 1000 z roku 2005 Didier Van Keymeulen. Výhodou je rozhodně minimální počet motocyklů na jednoho instruktora, který se pak může věnovat každému z Vás na individuální bázi.
V případě zájmu neváhejte a podívejte se na stránky www.EYBIS.com, v případě zájmu o doplňující informace v češtině, pak na e-mail: tomas@eybis.com nebo cz@eybis.com.

Registrovat se lze přímo na stránkách EYBIS na všechny tři dny, ale i po jednom dni.
Pozor zbývají již jen poslední místa!

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist