ERES-Racing Cup před druhým ročníkem

Po loňské úspěšné premiéře ERES-Racing Cupu, který pro české a slovenské motorkáře zorganizovala agentura ART Racing ve spolupráci s firmou ERES-Racing, nás čeká druhý ročník, který tentokrát nabízí ještě něco navíc.


Už v roce 2008 se seriál střetl s velmi dobrým ohlasem mezi závodníky a hlavně bezlicenčními motorkáři, pro které je tento pohár určený.
V tradičních třídách do 600 a nad 600 ccm se představila téměř stovka závodníků, kteří ocenily především to, že nemuseli jezdit na přeplněném okruhu,jak je tomu často u jiných agentur.
S pozitivním ohlasem se setkal hlavně Rookie´s Cup určený pro úplné začátečníky na okruhu.O významu takového poháru svědčí i časy závodníků,které se během roku posunuly na jejich osobní rekordní hodnoty.V rámci závodního dne jsou vždy i volné jízdy pro ty, co si zatím na samotné závody netroufají.

Oproti loňskému roku, kdy se jelo pět závodů na dvou okruzích (Pannoniaring a Trenčín), čeká na účastníky v roce 2009 šest závodů. Čtyřikrát ERES-Racing Cup zavítá na maďarský Pannoniaring, přičemž jedenkrát se bude jezdit v protisměru hodinových ručiček a do seriálu přibyly okruhy Hungaroring a Slovakiaring.

Do ERES-Racing Cupu mají možnost bodovat závodníci, kteří se do seriálu přihlásí už v těchto dnech.Všechny potřebné informace je možné získat na oficiální webstránce seriálu www.artracing.eu, kde se mohou závodníci zaregistrovat přes online formulář.
Podle seznamu přihlášených, který je taky zveřejněný na www.artracing.eu je i letos mezi motorkáři o seriál velký zájem a volných míst už není mnoho.
Přihlas se i Ty, WARM Up už začal….

TERMÍNY :
20.5.2009 (Středa) - Pannonia-ring
17.6.2009 (Středa) - Hungaroring
1.7.2009 (Středa) - Pannonia-ring
29.7 2009 (Středa) - Pannonia-ring – v protisměru (doleva)
26.8.2009 (Středa) - Pannonia-ring
1.9.2009 (Uterý) – Slovakiaring

Franta + tým ARTRACING

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist