Přestoupí Max Biaggi ke Kawasaki?

Vedle toho, že Valentino Rossi přišel opět beztrestně pozdě na tiskovou konferenci (tentokrát o osm minut), zaujaly v Le Mans první zvěsti o přestupových rošádách.

Vedle samotných závodu přinesla francouzská Grand Prix již i první náznaky případných posezónních přestupů. Tyto první náznaky zahrnovaly především jméno Maxe Biaggiho a továrny Kawasaki, která údajně italskému jezdci za případný přestup od Hondy nabídla částku 3,5 miliónu EUR.
"Nemohu potvrdit pověsti, že mi Kawasaki nabídla 3,5 mil. Euro," říká Max Biaggi na svých oficiálních internetových stránkách. "Jediné co můžu říci je, že je pozitivní vědět o zájmu o mou osobu. Já jsem však nyní spokojený tam kde jsem, u HRC a nechci odcházet nikam jinam."
Další pověsti o přestupech se týkají opět členů HRC. V roce 2006 by měl mít tým MoviStar Repsol Honda (současný Repsol Honda) složení Sete Gibernau - Daniel Pedrosa, přičemž v satelitním týmu Fausta Gresiniho by měl uvolněné místo vedle Marca Melandriho zaujmout Američan Nicky Hayden (povšimněte si, že tato zpráva již nepočítá s Maxem Biaggim). Pokud by se stalo, že Pedrosa přestoupí do MotoGP a pojede v továrním týmu, měl by sedlat tříválcový motocykl Honda o obsahu 800 ccm, tedy stroj postavený dle nových technických pravidel, který bude mít oproti strojům s vyšším počtem válců váhovou výhodu.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist