Nicky Hayden se těší na Estoril

Přestože ještě nikdy nedosáhl Nicky Hayden na okruhu v Estorilu dobrého výsledku, těší se tento vedoucí jezdec seriálu MotoGP na nadcházející estorilský víkend.

O uhájení svého náskoku před pronásledovateli se bude na portugalském okruhu Estoril pokoušet tovární jezdec japonské Hondy Nicky Hayden. Američan absolvoval po posledním závodě v Japonsku testování nových dílů. Na okruhu v Motegi dosáhl zajímavých výsledků, a tak doufá, že s pomocí svého týmu může náskok dvanácti bodů uhájit.
Nicky Hayden
Víkendem v Portugalsku jsem docela vzrušený. Je to pro mě obrovský závod a já vím, že jsem na něj připravený. Po závodě v Japonsku jsem s týmem pár dní testoval, udělali jsme tam nějaký pokrok a proto se na tento víkend opravdu těším. Vloni byl Estoril druhý závod roku, a proto se to zdá již dlouho, co jsem tam jezdil. Je to zřejmě okruh, se kterým mám v Grand Prix nejmenší zkušenosti. Jeden rok jsem tam nestartoval kvůli mému zranění klíční kosti a kolene, vloni se jel mokrý závod, ale jinak jsem tam nikdy netestoval. Vloni jsem tam nedosáhl dobrý výsledek, hodně jsem bojoval. Těším se na letošní zlepšení mého výsledku.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist