Nekolik novinek za revu motoru

Jak to vypada s brnenskou Grand Prix a dalsi novinky z minulych dnu.

A opet nekolik novinek za revu motoru
Tri zmeny v kalendari
V nejblizsich dnech bude upraven kalendar Grand Prix 2005. Jedna se celkem o tri zmeny, z nichz jedna se tyka take brnenskeho zavodu. Se zavody formule 1 koliduje jak Sachsenring, tak i Mugello, cili oba dva zavody si musi najit jine terminy. A nas zavod bude posunut do prvni poloviny sezony, nebot od 1. cervence bude v Ceske republice platit zakaz tabakove reklamy jako takove.
Jeremy McWilliams je jisty
Tovarna KTM se rozhodla v pristim roce podporovat motory tym Kennyho Robertse. A pokud budou penize stacit pouze na jednoho pilota, tak jim bude staronove Ir Jeremy McWilliams (40). A pro tym d´Antina nedoda rakouska tovarna zadny motor, nebot se chce soustredit pouze na jednu staj, to oznamil oficielne sportovni reditel tovarny z Mattighofenu, Heinz Kinigadner.
Dvanact tovarnich stroju ve tride 250 ccm
Jelikoz nasadi Honda celkem sest tovarnich motocyklu - Pedrosa, Lorenzo, Barbera, Dovizioso, Ayoama a Takahashi - tak se pridala i Aprilia a rozsirila pocet svych tovarnich jezdcu rovnez na sest - de Angelis, Corsi (MS), Porto, de Puinet (Repsol), Stoner a Locatelli (Carrera).
Fonsi Nieto dostal sanci v SBK
Jelikoz se Jorge Martinez doposud nevyjadril, zda bude provozovat staj Aprilia MotoGP, tak se pomalu ale jiste vykristalizovala situace i u Luise d´Antina. Jako posledni varianta se jevi dvojice Roberto Rolfo (motocykl Ducati a na Dunlopech) a sanci ma i Brit Shane Byrne. A tak muze jet Spanel Fonsi Nieto tovarne podporovanou Ducati ve tymu Caracchi - Ducati v serialu WSBKjako kolega Lorenza Lanziho, pokud ovsem doda pozadovany sponzorsky prispevek od Repsolu.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist