MotoGP: Rossi je na Spiese zvědavý

Mistr světa MotoGP Valentino Rossi je velmi zvědavý, jak se bude dařit superbikovému mistru světa Benovi Spiesovi.

"Jsem velmi zvědav, jak Spies v závodě dopadne.", řekl včera ve Valencii devítinásobný mistr světa Valentino Rossi o svém novém značkovém kolegovi a pokračoval: "Ben je bezpochyby nejrychlejším jezdcem superbiků a zaslouženým šampionem, a to i přesto, že měl hodně smůly. Měl ale k dispozici výborný motocykl a skvělý tým. Své umění demonstroval i na okruzích, které vůbec neznal". 


Rossi je názoru, že bude ještě nějakou dobu trvat, než bude moci Spies ukázat v MotoGP svůj úplný jezdecký a závodní potenciál. Přesto si italský jezdec myslí, že Spies o víkendu nezklame: "Myslím že bude schopný konkurence. Je ovšem ještě mladý a tak bude potřebovat trochu více času, aby si zvykl třeba na pneumatiky Bridgestone. Pokud bude schopen závodit ve druhé skupině a dojede pátý nebo šestý, tak to bude pro něho výborný výsledek", řekl dále Rossi.  


Samotný Spies pak komentoval nadcházející víkend mimo jiné i takto: "Když jsem naposled byl v závodě MotoGP šestý, tak jsem prohrál s Rossim o 30 sekund. Doufám, že to nyní bude méně".


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist