Karla Abrahama připravilo o lepší kvalifikační výsledek několik chyb

Na čtrnáctý čas z pátečního volného tréninku se Karlu Abrahamovi v sobotu navázat nepodařilo. Český závodník se celý den pohyboval kolem dvacáté pozice, kvalifikaci nakonec dokončil na místě osmnáctém.

Brněnský rok v sobotu svůj čas vylepšil z 1'31,858 sekundy na 1'31,325, i přesto mu však na postup do druhé části kvalifikace nestačil. O své nejlépe zajeté měřené kolo se v závěru připravil několika chybami, a tak do posledního závodu sezóny, který se koná ve španělské Valencii, vyrazí z šesté řady.

„Osmnácté místo není zrovna skvělým výsledkem. Myslím, že jsem mohl skončit o něco lépe, zvláště v posledním kole jsem udělal dvě chyby, které mě stály několik desetinek, jež dnes hrály velký rozdíl," mrzelo Karla Abrahama.

Pozitivum však na svém výsledku přece jen našel. „Jsem docela spokojený s tím, jak nám vše dneska klapalo. Jezdec není nikdy perfektní a vždycky by se mohl zlepšit o nějaké ty desetinky. Ale upřímně, cítím, že momentálně jedeme s motorkou na jejím limitu, nebo jsme mu minimálně velmi blízko, a je hodně těžké zlepšovat časy na kolo."

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
martins1 přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist