Grand Prix Catalunye 250cc - kvalifikace

Daniel Pedrosa vítězí v kvalifikaci čtvrtlitrů, Jakub Smrž na třináctém místě, Radomil Rous do kvalifikace nenastoupil.

Daniel Pedrosa se raduje z vítězství v kvalifikaci na Grand Prix Catalunye, když časem 1:46,238 odsunul o 0,379 včerejšího vítěze Jorge Lorenza. Na třetím místě skončil Sebastian Porto, jenž na čtvrtou pozici odsunul Randy De Punieta.
Pátý skončil Hiroshi Aoyama, jenž na šestou pozici odsunul Alexe De Angelise, na sedmou Héctora Barberu a na osmou Casey Stonera.
Neúčast v kvalifikaci po těžké havárii v ranním tréninku stála Andreu Doviziosa pozice. Nakonec skončil na devátém místě, ovšem zda nastoupí zítra do závodu v tuto chvíli nevíme. Desáté místo po dnešní kvalifikaci patří Italu Simone Corsimu, jedenácté nejlepšímu privátnímu jezdci Sylvainu Guintolimu a dvanácté Yuki Takahashimu.
Náš Jakub Smrž se dostal svým posledním kolem na čas z loňského roku, který mu letos zajistil solidní třinácté místo, když se Kuba stal druhým nejlepším jezdcem na privátním stroji. Radomil Rous v dopoledním tréninku havaroval a do druhé kvalifikace nenastoupil. V celkovém pořadí kvalifikace to tedy znamenalo pokles na konečné 26. místo. O zdravotním stavu našeho jezdce a tím i o tom, zda ho zítra uvidíme v závodě, nám v tuto chvíli nejsou známé žádné další informace

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist