Colin Edwards prožil další tvrdý závod

Pro Colina Edwards je letošní sezóna velmi negativní, po několika rozpačitých výsledcích je patrně jeho osud u továrního týmu Yamahy zpečetěn.

S cílem dosáhnout na pódium přijížděl Američan Colin Edwards na japonský okruh Motegi. Bohužel pro Edwardse se opakoval případ posledních dnů, kdy samotný víkendový program znamenal v jeho podání velmi náročné představení. Do nedělního závodu sice Edwards dobře odstartoval, po problému v první zatáčce ovšem propadl až do druhé poloviny startovního pole. Později sice dokázal Američan postoupit na osmé místo, nicméně on i jeho zaměstnavatel jistě pomýšlel na zcela jiné umístění.
Colin Edwards
Dobře jsem odstartoval, ale pak mě v první zatáčce trochu vytlačil Pedrosa. Ztratil jsem rychlost a při tom mě předjeli asi tři lidé. Trochu mě trvalo než jsem předjel Tamadu a De Punieta, ale potom jsem sklonil hlavu a získal dobrý rytmus. Jezdil jsem dobré časy, shodné s těmi, které jsem jezdil celý víkend. Na postup výše to však nestačilo, problém střídal problém. Asi od patnáctého kola jsem měl velké problémy s přilnavostí zadního kola. Jelo se mi hrozně špatně. Samozřejmě jsem zklamaný. Měl jsem do závodu plán, ale po první zatáčce se vše změnilo.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist