Salač pokračuje s týmem Gresini Racing také v roce 2023

Český závodník Filip Salač pokračuje také v roce 2023 s týmem Gresini Racing s nímž letos absolvoval premiérovou sezonu jezdce třídy Moto2. Jeho novým týmovým kolegou bude Jeremy Alcoba.

Čech Filip Salač nastupuje v roce 2023 do druhé sezony jezdce Moto2 a pochopitelně se počítá, že bude patřit mezi jezdce bojující o přední pozice. Nebude to mít snadné, jelikož je tato kategorie hodně vyrovnaná. Salačovým novým týmovým kolegou bude Jeremy Alcoba, který s týmem Gresini závodil v kategorii Moto3 v letech 2020 a 2021.

„Jsem opravdu šťastný, že budu v roce 2023 pokračovat ve své cestě s týmem Gresini Racing,” uvedl český závodník Filip Salač.Jsem spokojený se svým týmem, kluci letos odvedli skvělou práci a máme mezi sebou dobré vazby. Všichni jsme velmi profesionální a všichni se navzájem velmi respektujeme. Děkuji rodině Gresini za tuto příležitost. Doufám, že příští rok dosáhneme dobrých výsledků. Bude to druhý společný rok a cílem bude udržet se na předních pozicích!”

Španěl Jeremy Alcoba k podpisu s Gresini Racing Moto2 uvedl: „Jsem velmi šťastný, že se mohu opět připojit k týmu, který mi dal příležitost vstoupit do mistrovství světa. Děkuji celé rodině Gresini a všem, kteří si přáli můj návrat do tohoto týmu, který je pro mě jako rodina. Už se nemůžu dočkat, až s nimi začnu bojovat o vítězství.”

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist