Aegerter testoval Suter v Mugellu, teď ho čeká vojenská služba

Švýcarský závodník Dominique Aegerter letos nedobrovolně ukončil sezonu poté, co jeho tým CarXpert Interwetten neunesl jezdcovo konečné rozhodnutí přestoupit ke konkurenci. V roce 2017 pojede Aegerter s týmem Leopard Racing a tento týden testoval na italském okruhu v Mugellu stroj Suter model 2016. Nový model 2017 vyzkouší Aegerter společně s týmovým kolegou Danny Kentem 16/17.listopadu 2016 na okruhu v Jerezu.

Byl to už v pořadí třetí test a tentokrát si Dominique Aegerter vyzkoušel model 2016. Předtím testoval podvozky švýcarského výrobce model 2013 a 2015. „Byl jsem teď dva dny v Mugellu, kde jsem měl příležitost testovat prototyp Suter model 2016. Motorka působí velmi dobře. Teď v pátek absolvuji v Curychu “Super10Kampf“ a příští týden mě čeká vojenská služba. Co se týče divoké karty pro Valencii, tak tam na pětadevadesát procent nepojedu.“

Ve Švýcarsku pořádají zábavnou akci sportovních dovedností “Super10Kampf“ od roku 1977 a účastní se ji jak profesionální sportovci, tak hvězdy showbyznysu. Výtěžek jde na podporu mladých sportovců. Co se týče vojenské služby ve Švýcarsku ta je pro muže od dvaceti do padesáti let povinná a vojenský výcvik trvá zpravidla sedmnáct týdnů.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist