V Misanu šest italských mladíků ze šampionátu CIV

Pět mladých italských jezdců uvidíme na startu GP San Marina ve třídě stopětadvacítek a jednoho v Moto2.

Pět nadějných italských jezdců dostalo divoké karty pro Gran Premio di San Marino na okruhu Riviera di Rimini Misano Adriatico pro třídu do 125 ccm. 

Za "Junior GP Racing Dream" italské motocyklové federace vedené ex-šampionem Robertem Locatellim pojedou Alessandro Tonucci viděli jsme ho už v Mugellu a v Brně - vždy dojel jako 18.), a dále Giovanni Bonati a Armando Pontone (2° v italském mistrovství CIV). 


Stejně jako v Mugellu, kde ale nedokončil, se představí i v Misanu Tommaso Gabrielli ze stejnojmenného týmu "Aprilia del Racing Team Gabrielli", tedy vítěz závodu CIV 125 na "Autodromo Nazionale di Monza".

A konečně tím pátým mladým Italem je Francesco Mauriello, který jezdí v CIVu za tým Matteoni, a který skončil letos 3x jako třetí v závodech italského šampionátu v Monze a v Mugellu a současně je i třetím v průběžné klasifikaci tohoto šampionátu.


V Moto2 budou dvě divoké karty, jednu pojede zkušený Mattia Pasini v týmu Italtrans - vedle Rolfa a Pietriho - a tu druhou Ferruccio Lamborghini - na snímku - na třetím motocyklu Suter týmu Forward Racing.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist