Tým "Estrella Galicia Team 0.0" s podvozkem Suter

Tým Monlau Competion manažéra Emilia Alzamory, který se nyní nazývá "Estrella Galicia Team 0.0", dá v premiérové sezóně kubatury Moto3 přednost švýcarskému podvozku Suter od firmy Suter Racing Technology (SRT) místo doposavadního podvozku Hondy.

Na posledních dvou testech Moto3 ve Valencii a v Jerezu, stejně jako v závěrečných závodech sezóny 2011 šampionátu CEV, jel tým Monlau Competicion s podvozkem Honda. Nyní je ale pro tento tým, nazývající se dnes "Estrella Galicia Team 0.0", připraven zbrusu nový podvozek, který vyrobila firma Suter Racing Technology (SRT). Motocykl bude vybaven kitovými motory NSF250R Honda od GEO Technology.

Tento model Suter Moto3 je rovněž prodejný a kompletní balíček, tedy hliníkový rám a dále brzdy Brembo,  odpružení Ohlins, kola OZ a kitový motor HRC, stojí 49.000 Euro.
Jezdci tohoto týmu jsou Portugalec Miguel Oliveira a španělský mistr Alex Rins, který se nyní zotavuje z nedávno zraněného ramene. První test se uskuteční začátkem března na "Autodromo do Algarve v Portimao".

Suter Racing je dlouhodobým partnerem týmu Competicion Monlau, neboť s týmem Repsol CatalunyaCaixa závodil vloni vicemistr světa Moto2 Marc Marquez.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist