FGR Team 07 po testech v Mostě

FGR 07 Team absolvoval několik dní mohutného testování na Mosteckém Automotodromu. Cílem těchto testů bylo nejen prověření obou mladičkých jezdců, ale i strojů a mechaniků. Testování probíhalo v několikadenních intervalech od konce března prakticky až do konce minulého týdne.

V šesti testovacích dnech tak oba jezdci najeli přes šestnáct stovek testovacích kilometrů za počasí, které prověřování techniky opravdu přálo.
Během těchto kilometrů se oba Kájové seznamovali se stroji a snažili se po zimě nabrat závodní rytmus a trochu těch pro ně nezbytných zkušeností.
Stroje v průběhu testů prodělaly díky nasbíraným informacím i pár zásadních technických úprav, které jak věříme budou přínosem pro nadcházející poslední dubnový víkend, kdy se bude na okruhu Hungaroring nedaleko maďarské Budapešti konat první ze závodů Alpe Adria Cupu. V rámci tohoto závody nabitého víkendu se uskuteční i Mistrovství České Republiky.
Jako jednu z novinek připravil tým FGR 07 pro tento první letošní motocyklový svátek lehkou změnu designu a barevné rozlišení obou jezdců.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist