Flattracková špička na Markétě a ochutnávka oválu pro mladé pušky, dorazte!

Už tuto sobotu se na pražském plochodrážním stadióně Markéta rozjede „grandiózní finále“ nejprestižnější kategorie FT1, kde se představí kompletní česká flattracková špička, které bude zatápět nabroušená zahraniční konkurence. Přijďte se podívat a jestli máte doma mladého motokrosaře, vezměte ho sebou i s motorkou. Bude mít nejlepší příležitost ochutnat kouzlo oválu a levých zatáček.

Na Markétě se tuto sobotu odjede poslední závod nejprestižnější flattrackové kategorie FT1 a už teď je víc než jasné, že to bude souboj na ostří nože. Českým borcům to nedá zahraniční konkurence zadarmo a dá se očekávat skvělá podívaná. Závodu se pochopitelně zúčastní i stálý účastní Mistrovství světa Ervín Krajčovič, který dokázal na domácím závodě v Pardubicích urvat bednu, a to pak zopakovat ještě v zahraničí. Zdá se, že má skvělou formu! Závod startuje v 15 hodin a dá se předpokládat, že rozjížďky budou trvat zhruba kolem dvou hodin.

Během sobotního klání dostanou příležitost také děti a junioři, kteří si na svých motorkách budou moci vyzkoušet plochodrážní ovál a za dohledu našich závodníků dostat rady, jak se s ním popasovat. Ostatně, to je předmětem pozvánky od Pavla Ondrašíka, který řekl: „Dovoluji si Vás, jménem svým a Auto klubu Markéta, pozvat na závěrečný podnik Mezinárodního Mistrovství ČR ve Flat tracku, který se bude konat v sobotu 15.10.2022 od 15 hodin na stadionu Markéta v Praze. Této akci bude od 12:30 předcházet možnost si tuto disciplínu vyzkoušet, a to pro jezdce ve věku od 10 do 20 let. Prosíme, abyste potvrdili jmenovitě svou účast tak, abychom rozdělili jezdce do jednotlivých skupin. Pokud přihlášený jezdec bude držitelem jakékoliv závodnické licence Autoklubu ČR, tak již nebudete nic potřebovat. Pokud držiteli licence nebudou, bude vyžadována u jezdců do 18 let přítomnost zákonného zástupce. Časový harmonogram je součástí tohoto e-mailu. Ježdění bude zcela zdarma.”

Registrační formulář naleznete - ZDE

Harmonogram MMČR Flat Track a tréninkového kempu:

11:00 Otevření stadionu pro jezdce (vjezd brána depa)
11:00 - 12:15 Prezentace jezdců pro tréninkový kemp FT
12:20 Rozprava s jezdci tréninkového kempu FT
12:30 - 14:00 Tréninkové sekce podle kategorií kempu FT
14:15 Rozprava s jezdci MMČR FT1
14:30 Trénink MMČR FT1
15:00 Slavnostní nástup
15:10 1.jízda MMČR FT1
18:00 Vyhlášení vítězů závodu a celkového pořadí MMČR

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)
Martin Hakl - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist