Pozvánka na 3. DRAG DAY 2008- Mistrovství ČR dragsterů

Chtěli bychom vás pozvat na vyvrcholení letošního seriálu závodů Czech Drag Serie – Mistrovství ČR dragsterů. Závod se koná v sobotu 30. srpna na letišti v Hoškovicích u Mnichova Hradiště.

Závod začíná v půl desáté kvalifikačními jízdami. Po poledním doprovodném programu začne ve 13hod hlavní závod. Pro jezdce je to poslední možnost získat body pro konečné umístění v Mistrovství ČR!!
Kromě závodu těchto monster s raketovým zrychlením z 0 na 100 za 1,2 sekundy uvidíte motocyklového kaskadéra – Mistra ČR 2008 - Pavla Korycha a sprint amerických aut.  Během doprovodného programu bude depo závodních strojů otevřeno pro diváky.
Můžete se také přihlásit do třídy pro příchozí - Public Bikes. V této třídě můžou startovat všichni, kteří mají rádi rychlou jízdu, chtějí si změřit výkon svého motocyklu i své jezdecké možnosti. 
Náš slogan zní: Jezdíte rádi rychle? Nezkoušejte to na silnici, zkuste to na závodech dragsterů. Kdo má zájem přihlásit se do třídy pro příchozí Public Bikes, musí to stihnout do 10 hod. 
Pro ty kteří nevědí o co jde - dragster je speciálně postavený motocykl, určený k rychlostním závodům. Tyhle speciály zdolávají 1/4 míle za 8 s s konečnou rychlostí okolo 280 km/h. Zrychlení u těchto motocyklů je z 0 na 100 za 1,2 s. 
Pokud máte rádi adrenalinové závody a zajímavou techniku, přijeďte podpořit piloty těchto šílených strojů v honbě za novými rychlostními rekordy. Takže neváhejte a v sobotu přijeďte do Hoškovic!
Přihlášeno je kolem 40 týmů nejen z Česka, ale i z Polska, Itálie, Maďarska a Holandska.
Více informací o závodě, o třídě Public Bikes a startovní listinu a více informací najdete na www.dragster.cz
Upozornění pro všechny diváky: Příjezd na letiště není přes Hoškovice, ale přes Mnichovo Hradiště kolem zámku. Cesta bude značena.


Kontakt: Yvona Kneblová, tel: 604 640163, email: yknebl@seznam.cz, www.dragster.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist