Trať v Bělé pod Bezdězem bude v provozu i letos

Pro všechny příznivce motokrosu máme dobrou zprávu. Klubu SCM se podařilo vyjednat se Středočeským krajem prodloužení nájemní smlouvy na pozemek, na kterém se nachází současná trať. Jedná se sice jen o dobu určitou do 1.10.2011, přesto je tato informace velmi potěšující.

Již teď jsou v plném proudu přípravy na letošní sezónu. Opět je v plánu uspořádání několika volných závodů a dalších akcí. Až bude podepsána smlouva a vyjasní se všechny okolnosti, začnou členové Sportovního centra motokrosu a mládeže s pravidelnou údržbou tratě.
Závodní sezónu otevře 26.3.2011 Bakovský klub, který si zde uspořádá první závody. Druhým letošním podnikem bude 9.4.2011 volný závod SCM a v ten samý měsíc se ještě pojede Janečkův Hobycross 30.4.2011. Klub SCM připravuje další termíny volných závodů.
Další budoucnost klubu SCM v Bělé pod Bezdězem řešili členové klubu na výroční schůzi se starostou města Bělá pod Bezdězem. Městem byl vyčleněn pozemek v lokalitě Hlínoviště, na kterém by se dala postavit nová trať. Ovšem nejdříve se tak stane až v roce 2015 nebo 2016, kdy proběhne změna územního plánu. V současné době je pozemek vázán smlouvou o pronájmu zemědělským družstvem.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist