Až do rána, taková byla svatba Libora Podmola

Hvězda freestyle motokrosu Libor Podmol se oženil. Po 15letém vztahu a dvou dětech se motokrosový rebel konečně rozhoupal a požádal svou přítelkyni Lenku o ruku. Ano si řekli na zámku ve Vlašimi za přítomnosti více než stovky hostů, mezi nimiž byly i další hvězdy světového freestyle motokrosu. Hostina, která byla jinak hodně divoká, proběhla na farmě Blaník u Miloše Zapletala a skončila až nad ránem.

Libor Podmol, mistr světa ve freestyle motokrosu, nevydržel nátlak své přítelkyně Lenky, s níž má dvě děti - syna Joshua a dceru Lilien, a po 15letém vztahu se s ní oženil. Svatba, která se nesla ve velmi tradičním a romantickém duchu, proběhla na zámku ve Vlašimi. Jediným „rebelstvím“ se tak stal Liborův příjezd na motorce a černé snubní prstýnky. „Aby skákal na motorce se stříbrným prstýnkem, to je takový divný, tak jsme vymysleli, že uděláme černé,“ okomentovala netradiční výběr šperků Lenka Podmolová. Prstýnky pocházejí z dílny Marka Bareta, klenotníka amerických celebrit.

Po obřadu a krátké projížďce v kočáře taženém koňmi na hřbitov, kde leží Liborům táta, se svatebčané vydali na nedalekou farmu Blaník, která patří bývalému organizátorovi české Miss Miloši Zapletalovi. Na ní se ve stylu freestyle motokrosu za doprovodu bulharské kapely Filipa „Loco“ Flussera bujaře slavilo až do ranních hodin. „První noc byla velmi divoká, spali jsme asi hodinu,“ prozradil Libor Podmol.

Na svatební mejdan nejlepšího českého jezdce dorazili i další slavní freestyle motokrosaři. Z těch českých například bratr Filip Podmol, Matěj Česák, Martin Koreň a po nedávném zranění s jizvou na břiše Petr Pilát. Z těch světových Francouzi David Rinadlo, Remi Bizouard a Australan Rob Adelberg.

Nejupřímnější gratulace šťastnému ženichovi a krásné nevěstě!

.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist