Jakub Terešák vede seriál MMČR juniorů

V Merklíně u Plzně uspořádali 24.září 2016 předposlední závod juniorského seriálu MMČR. Za krásného počasí babího léta se opět na mistráku předvedli v dobrém světle jezdci Motosportklubu Málkov.

Ve třídě MX2 nedal soupeřům šanci Jakub Terešák, který si v kvaldě vyjel poleposition a i v obou jízdách předvedl závod stylem start-cíl. Po absenci poláka Gabi Chetnickeho, který měl po úrazu v Nové Pace operaci, kde mu drátovali zánártní kůstky, si Jakub dojel i pro celkové vedení v seriálu.

Velmi pěkný výsledek předvedl Radim Kraus, který v málkovském dresu vystoupal na celkové druhé místo, když si v obou rozjížďkách dojel pro druhé místo. Za Maďarem Kovácsem zaostal je o políčko. Poslední závod MMČR juniorů se jede 8.října v Pacově.

Dalším Málkovským želízkem byl Jarda Faktor, který na svém Quadu KTM505 vyhrál seniorský závod MMČR v Ledči nad Sázavou. Jarda se též po zranění ruky dostává opět do formy, ale vítězstvím si upevnil svou roli vedoucího jezdce seriálu.

Na závěr pozvánka - v neděli 2.října 2016 se pojede poslední závod českého mistráku v Lokti nad Ohří, kde se předvede i Jakub Terešák a Honza Kučera z Motosportklubu Málkov.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist