Dvouhodinovku minibike vyhrál Kult s Burešem

Celkem 224 kol minibikové dráhy Masarykova okruhu musel v sobotu absolvovat tým ve složení Daniel Kult - Tomáš Bureš, než mohli oba jezdci zvednout nad hlavu vítězný pohár dvouhodinového vytrvalostního závodu v kategorii Senior Open.

Na druhém místě se na motocyklu Blata W50 umístila dvojice Štěpánka Štipčáková - Jaroslav Štipčák. Jako třetí projeli pod šachovnicovou vlajkou Dita Daňhelková a Riccardo di Lenardo.
Bramborová medaile nakonec zbyla na osmiletého Jonáše Kocourka, který poprvé závodil na minibiku ve třech a půl letech, a Davida Kubáně. Oba jezdce uvidíme v příštím roce na větším stroji MiniGP.

Tým mladých slečen Saša Pelikánová - Markéta Klugová projel přes cílovou čáru na pátém místě. Šestí skončili Kateřina Pálková s Michalem Jandusem a sedmé místo patří posádce Vojtěch Vyzibla - Karel Stříteský. Osmý dojeli Roman Pokorný s Jaroslavem Christem.
 
Kategorii Junior Open ovládli třeťák Jakub Gurecký a prvňák Matyáš Pálka, když byli po dvou hodinách v cíli o pouhá tři kola dřív než Filip Novotný s Michalem Prokešem. Patrik CardaDanem Turečkem vybojovali bronzovou medaili a čtvrtí dojeli Petr Pelech spolu s nejmladší účastnicí závodu šestiletou Laurou Mátlovou.

FOTOGALERIE:

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist