Podmol s týmem připravili nadupané dokumentární filmy!

Není čas zahálet! Populární motocyklista Libor Podmol připravil ve spolupráci s ostravským týmem Fesh Fesh dva kratší, ale o to nabitější filmy z Dakaru. Prezentovat je bude ve čtyřech vybraných kinech. Premiéra je naplánovaná 1. května ve Vlašimi, akce poté zavítá do Prahy, Ostravy a Olomouce. 

„První dokument je o mé cestě na letošní Dakar, kde jsem bohužel skončil hned v první etapě. Druhý je o týmu Fesh Fesh, který se v kamionech dostali do Top 10. Kromě toho budeme o všech zážitcích vyprávět a diskutovat,“ prozradil program Podmol. Režiséry jsou Patrik Procházka a Johny Spisar. Lístky jsou stále k sehnání na Podmolbrothers.com nebo Feshfesh.cz.

O momentech z prostředí závodů nebo o napínavých či bláznivých příhodách by mohl vyprávět celé dny. Ne jinak tomu bylo také při letošním ročníku Dakarské rallye, ve kterém Libor Podmol havaroval smolně hned v první etapě. A zlomil si šestý a sedmý obratel. „Můj příběh bude spíš postavený na tom, co se musí obětovat pro přípravu na Dakar. Začali jsme točit půl roku před startem. Makal jsem, užíval si jízdu po trati, ale pak přišla jedna chyba… Ano, bude tam hodně emocí,“ dodal Podmol, legendární freestyle motokrosař.

V rámci dokumentu se vyzpovídali Podmolovi profesionální trenéři, mechanik, ale i freestyle motokrosový matador František Máca nebo designér helem Slimgrafix. „Snažil jsem se zjistit, co nás chlapy motivuje na sobě makat. Jestli se mi to povedlo uvidí lidi až v kině. Je to takový pravdivý dokument o dřině, motokrosu, rallye a cestě za snem,“ dodal Podmol. To posádka ostravského týmu Fesh Fesh Vrátný, Boba a Martinec byla na Dakarské rallye úspěšnější, v celkovém pořadí brala skvělé deváté místo. „Jejich příběh je také velmi silný. Vždyť jeden z řidičů jejich aut Albert Llovera je na invalidním vozíku. Pokud se mu v poušti zastavil kamion, je velmi náročný pro něj přezout společně s dalšími kolo. Když jsem viděl, co všechno zažívali v depu, bylo to crazy,“ dodal Podmol. V programu bude také diskuze s diváky, talkshow, před kino se naveze závodní kamion. „Ukážeme lidem také závodní kamion, motorku a techniku. Na akcích bude také majitel týmu Fesh Fesh Tomáš Vrátný.“

DAKARSKÉ ŠÍLENSTVÍ TALKSHOW
01.05. – Vlašim
17.05. – Praha
24.05. – Ostrava
25.05. – Olomouc

Další informace: https://www.podmolbrothers.com/dakarske-silenstvi-talkshow

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=hADHYW9VP5U

 


 

Informace o redaktorovi

Petr Šour - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist