Dneškem se rozběhl nevratný kolotoč naší cesty okolo Španělska. Motorky byly předány přepravci RELINE, čti Motogbox.cz.
Z celé cesty je tudíž najeto prvních 35 km z domova do Písku do jejich firemního depa.
Další krok bude nasednout na letadlo a proletět se nad Evropou s přistáním ve španělské Malaze.
Ale to až 9. 5. 2025
Pak bude následovat cesta s návratem kolem 1. června 2025
Zde deník z cesty, který budu zapisovat tak nějak průběžně..:
Deník - aktuálně psaný na cestě
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Od koupě téhle italské princezny jsem měl potřebu její look zkurvit hliníkovýma kuframa.. (s) (s)
Hezká věta že? Ale nevystihuje podstatu. Prostě k topu jsem chtěl i boční kufry a jelikož jsem nakonec šel textilní ce
| Montáž doplňku |
| 28.03.2025 |
| 28.03.2025 |
| 8950km |
| 4x |
Únor končí svoji vládu, tak nějak pomalu. Ale počasí už zve k vyvenčení. Neodolal jsem a vyjezdil první jarní nádrž. Podívat se na známá místa, pokochat se panoramatama našeho Jihočeska a dát si dobrou kávičku v zámecké
| Vyjížďka |
| 01.03.2025 |
| 23.02.2025 |
| 7610km |
| 3x |
Dlouho jsme si slibovali výlet do kraje Ivošova mládí a první záříový týden se našlo pár dnů k jeho spáchání.
Čtveřice příznivců jedné stopy se nakonec dala do kupy až kilometr před cílovým kempem v Dolní Moravě, proto
| Vyjížďka |
| 11.09.2024 |
| 11.09.2024 |
| 6015km |
| 3x |
Ty se máš ! Můj velký sen a plán, ale to až budu v důchodu, nejdřív. Do té doby nebude čas, a pak kdo ví ?? Přeju šťastnou cestu a tvůj deník si dávám do záložek a budu pravidelně číst. Tak prosím co nejvíce příspěvků a fotek ať vím jak to tam všude vypadá a jaká je cesta. Tak ještě jednou šťastnou cestu a krásné zážitky.
1 reakce
Díky, budu se snažit psát denně.