renocar_brezen

PROFIL MOTORKY

Harley Davidson FXSTSB Bad Boy 1340 custom (2006)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Vloženo: 19.10.2024, Uskutečněno: 10.08.2024, Zhlédnuto: 107x , Bod zájmu: Kleť

Kleť (1 087 m) je dominantou Českokrumlovska. Dostat se s motorkou až na vrchol kopce je za normálních okolností zapovězeno. Ne však, když máte kamaráda, který tam provozuje rozhednu s restaurací. František takovéko kamaráda má a když Franta něco pořádá obvykle to stojí za to. V sobotu v tradičně sraz na pumpě v Klatovech v 10hod. Byl jsem tam první a musel jsem na kluky od Domažlic skro hodinu čekat, protože řešili závadu na stroji. Nakonec dorazily jen dva na novějších HD. Když jsme se vydali do Prachatic tak se hned začli honit a v zápětí mi zmizeli daleko v předu. Dofal jsem že na mě počkají třeba v Horažďovicích ale marně. Jasně já počkat múžu a oni ne S koncovým navedením mi v Prachaticích pomohl chlapík na Indianu za kterého jsem se pověsil. U Františka před dílnou už bylo asi 20 motorek. S kumpány jsme si vyměnili pár ostřejších slov. V poledne jsme společně vyjeli na cestu a zastavili až před nedostavěným kostelem Lukov. Místo má mystický nádech. Odjezd byl poněkud zmatečný a tak jsme na místě omylem nechali tři jezdce. Tentokrát Boží mlýny zamlely opravdu rychle, protož mezi nimi byly ti, kteří mi ujeli po cestě z Klatov. Už nás nedohnali, ani když jsme na ně čekali. Po troše bloudění jsme pak vyjeli cestou nahoru na Kleť. V závěru jsme předjížděli nechápající ufuněné skupinky turistů s trekovými holemi. Na vrchu nebylo moc kde zaparkovat, ale jinak o nás bylo postatáno a tak vypukl hodokvas. Dan, který restauraci provozuje musel po setmění se svým Jeepem odjet na chvilku do Krulmlova, kde pravidelně vystupuje v divadle s otočným hledištěm. Noc jsem strávil na vrcholu rozhledny a východ slunce byl tam odtud úchvatný. Akorák mě nenapadlo, že tam na tu podívanou přijde asi tak stovka lidí. Ti museli putovalt z údolí na kopec, ještě za tmy. Po vskříšení mrtvol nás čekala bohatá snídaně. Potom jsme se rozloučili s ostatními a našich pět Bobberů si to šněrovalo Šumavou zpět na západ. Bylo krásně a bylo to parádní svezení. Oběd jsme měli na Modravě. V Klatovech jsme se rozdělili a do Plzně jsem jel už sám.

Hodnocení (1x):

Komentáře
Kuppr1980 (0) napsal 20.10.2024 v 19:25

Zdravím, pěkná vyjížďka mi na Kleť chodíme pěšky už jen proto že si dáme pivko a povolení není jen tak zadarmo a jak pro koho a už jen ty pohledy kolemjdoucích za to nestojí.

elvis78 (275) napsal 20.10.2024 v 05:12

Dobře tak bezohledným kumpánům
Pěkné místo a akce

Milan1963 (327) napsal 19.10.2024 v 20:32

Hezké !

Juraj22 (176) napsal 19.10.2024 v 12:17

Na Kleti jsem kdysi dávno byl
Mám v plánu se tam někdy mrknout, ale letos už asi ne

Nejnovější záznamy v deníku
  • Projížďka Šumavou

Letos se nám obvyklé třídení toulání šumavou zdrco do jednodenní vyjíždky. Asi stárnem. Když jsem přijížděl do Klatov na naší setkávací pumpu, měl jsem trochu obavu, aby to nedopadlo jako před měsícem . Nafoukal jsem gum

Vloženo: 23.11.2024
    Uskutečněno: 21.09.2024
  • Středohoří

Jedno sobotní srpnové ráno už nás zase svrběla zápěstí. Řekli jsme si, že se pojedeme podívat na přehradu Fláje v Krušných horách. Po cestě do Rakovníka jsme, ale zmokli a tak jsme byli moc rádi, že jsme se ve městě sch

Vloženo: 28.10.2024
    Uskutečněno: 03.08.2024
    Komentářů: 2x
  • Cesta do nikam

Vzali jsme si se ženou v pátek volno, jako že se svezeme. Ale neměli jsme úplně jasno kam. Tak jsme jeli a trochu bloudili. Navštívili jsme trochu chaoticky Dolní bělou a Manetín. Zastavili jsme se ve Stříbře na záchranc

Vloženo: 12.09.2024
    Uskutečněno: 26.07.2024