Milý deníčku ...
Vzhledem k únavě materiálu u původní verze namontované na BB před více jak 2 roky (nenapsal jsem si to do deníku a tak teď z hlavy ani nevím, jak dlouho to už vlastně používám
) a tím pádem nefunkčnosti této věci jako celku mě donutila k opětovnému nákupu ve stejném e-shopu, co jsem kupoval poprvé. Tentokrát si nechám instalaci provést v servisu 4XMotion u p. Turka a budu doufat, že vydrží funkční déle než předchůdce ... Dnes se jedná vcelku o běžný standard v základu každého nového motocyklu, který BB ve své době uvedení na trh postrádal a protože výstražná světla využívám celkem často hlavně cestou do práce do Prahy při projíždění stojící kolony na okruhu, rozhodl jsem se jít stejnou cestou a dát tomuto řešení ještě jednu šanci. Také z důvodu že jsem nenašel alternativu, čím bych mohl tento konkrétní výrobek nahradit.
----------------------------------------------------------------------------
VÝSTRAŽNÁ SVĚTLA 12 V
Cena: 867,02 Kč / 34,99 EUR
Doprava: 123,90 Kč (standard DHL) / 5 EUR
Celkem: 990,92 Kč / 39.99 EUR
*skutečně strženo z účtu při platbě kartou 1016.55,- Kč
Zaplaceno: 27.5.2024
Odesláno s možností sledovat zásilku: 28.5.2024
Doručeno: až dnes 3.6.2024 jsem si to vyzvedl na poště, protože 30.5. mi volali ve 12:11 hod. zmeškaný hovor asi že mi to chtějí doručit, když jsem byl v práci .. žádná SMS ani email budeme doručovat .. jen zmeškané volání a dle čísla zásilky jsem pak dohledal že to mám uložené jako nevyzvednutý balík na poště v Kamenných Žehrovicích s omezenou otevírací dobou no nic, hlavně že je TO už doma
----------------------------------------------------------------------------
A otázka pro Vás co to dočetli až sem ... řešili jste někdy podobnou situaci jako já, že Váš motocykl vzhledem k roku výroby není vybaven přepínačem výstražných světel v základu a jaké bylo Vaše funkční řešení? Jen tak, pro inspiraci
Díky za případné reakce k věci!
Vlastník | Joshua.VFR | |
---|---|---|
Vloženo | 15.2.2014 | |
Aktualizováno | 12.1.2016 | |
Zobrazeno | 2 880x |
Co ta tvoje motorka neměla spínač výstražných světel, žes to musel dodělávat ??