Tak se zase ozývám , abych Vám napsal mou úpravu. Originální světlomet měl orezlou parabolu a byl definován pro levostranný provoz. Kamarádka má taky NTV , ale má po nehodě světlo z Jawy 350 a to se mi nelíbilo i přes krásný svit. Změřil jsem tedy původní parabolu (šířku i hloubku) zapátral ve skladech RVHP a Mototechny a našel homologovanou náhradu v podobě Š105s. Z původní paraboly po odřezání přebytečných částí vznikl mezikus na montáž tohoto světlometu, který se dá seřídit stranově na původních pantech. výsledek byl slepen k základně dvousložkovým flexi lepidlem - zatím držel a svítí tak jak má.
Původní světlomet:
STANLEY H4 JAPAN 2678
Nový světlomet:
HALOGEN H4 760 297 HC/R 17,5 E8 MADE IN CZECH REPUBLIC
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Už mám přezuto za stejné jen nové Bridgestone Battlax BT45. Původní nebyly sjeté, ale staré přední 12 zadní 21 tzn 33 let dohromady (Kristova léta). Teď už budu mít klid. Jinak v servisu byl pan Drda docela odvařený z ry
| Odborný servis |
| 04.05.2020 |
| 04.05.2020 |
| 53561km |
Tak jsem s motorkou poprvé vyjel i za hranice prahy. S kamarády z práce jsme si dali pro ně malou tůru cca 200 km. Ještě dnes ,když jsem si vyjel tak se ozývala záda.Honda obstála bez ztráty květinky. Nic neteče, nepřehř
| Vyjížďka |
| 26.04.2020 |
| 26.04.2020 |
| 53490km |
Komentářů:
| 2x |
Našel jsem inzerát předchozího majitele v Holandsku. Stav podle inzerátu 53200km. Cena 350 EUR. Datum 20.11.2016 Přikládám původní foto omluvte kvalitu.
| Koupě |
| 23.04.2020 |
| 23.04.2020 |
| 53000km |
Komentářů:
| 1x |
ahoj, mě by se líbilo toto - https://www.f2tuning.cz/tuning-shop/VW-GOLF-2-Predni-svetla-Angel-Eyes-Chromova-d4950.htm
1 reakce
pěkné ,ale to co jsem sehnal bylo zadarmo - určeno k likvidaci.