tak za tejden už by měl bejt lak, počítám nejhůř za čtrnáct dní, to bude akorát abych si to přes jarní prázdniny poskládal protože pak nazdar hurá maturita a už by nebyl čas, prostě to bylo zmáknutý :D , po večerech co tak mám čas si tu blbnu s vymejšlenim, tahánim kabeláže, hadiček, bowdenů, taky jsem vystříh nový těsnění do zadních tlumičů, koupil šroubky na celou motorku, jediná vada na kráse je ta že pán z chromovny kam jsem dal věci mi už třetí tejden řiká že to bude koncem tejdne :D no s tim jsem počítal, na internetu to o něm píše hodně lidí, ale výsledek prej za to stojí, tak jsem zvědav :) a protože sem borec a při rozebírání jsem si neudělal seznam, tak chodim dvakrát tejdně po škole do krámu a beru si tam po jednom nebo po dvou například fíbry, podložky a tak :D do šroubkárny půjdu taky ještě minimálně dvakrát :) tady házim pár fotek toho co mi teď leží v rohu pokoje :)
Vlastník | chalamalama | |
---|---|---|
Vloženo | 7.7.2013 | |
Aktualizováno | 12.3.2015 | |
Zobrazeno | 2 766x |
Nádherná
Opravdu nádhernej kousek
no jsem zvědavej kolik toho po první projížďce budu muset předělat :D až bude hotovo tak tu udělám seznam nápadů který šli do kopru :D
Je to o hodně hezčí než to vyráběli soudruzi