Tak sezóna nám pomalu končí a jak jinak se rozloučit než parádní projížďkou po okolí . A co takhle trošku v enduro prostředí? Samozřejmě jak jen pneu a moje vůle dovolí. S kamarádem a jeho hondou XR 125 sme teda vyrazili. Projížďka to byla suprová do terénu nikdy moc nejezdím takže zajímavá změna kufříky sme nechali doma a tak sme si mohli naplno "zařádit". Místy nás čekalo bahínko a mokrá tráva ale to našim hondám vůbec nevadilo. Projeli sme si to naše slavné Lipnické trio oči,ústa,ucho. Dostat se knim byl opravdu tvrdý oříšek prodírání lesem ve kterém by se bál i ledajaký zkušený houbař nás ale začalo bavit. Z naleštěných krasotinek byly zabahněné cestovatelky. Byl to zajímavý zážitek a časem se z toho stane doufám pravidelná akce. Přeci jenom o motorky se staráme jak to jen jde tak je taky někdy musíme pořádně protáhnout . Nevím jestli letos ještě něco najedu ale i tak sem celekm spokojen za letošní sezonu sem vykouzlil skoro 5500 a celkem už mám najeto 7500 a zatím maximální spokojenost tak doufám že nezklame . Na jaře nás čeká STK tak uvidíem co nám řeknou Tak zdar a sílu a uvidíme se na jaře !!!
Vlastník | Mašík. | |
---|---|---|