Dne 18.4.2010 jsme s manželem podstoupili Trénink bezpečné jízdy od Mototravel. Máme totiž řidičáky na motorku docela krátce a tak jsem si říkala, že by to mohlo být super. BYLO. Ale od začátku. Ráno jako vždy jsme se kůli mě vypravovali na poslední chvíli a já bláhová jsem si myslela, že to není tak daleko, jak se nakonec ukazálo...zkrátím to- přijeli jsme cca 2 minuty před zahájením akce. Po lehkém zahřátí pomocí kávy a seznámení se s instruktorem a vedoucím akce, jsme si vyslechli povinnou teoretickou instruktáž. No a pak hurá na motorky. Zahřívací kolečko a šup na slalom. Jak je videt na fotce moje začátky nebyly zrovna ideální... no nic rozkoukávala jsem se, ale do smíchu mi doopravdy nebylo. Přišla jsem si jako naprostý idiot a v hlavě se mi honily myšlenky ve stylu " proč na to sedám, když to neumím". Pak ale přišla první pochvala za píli od sympaťáka instruktora, která v pravou chvíli zahřála u srdce a bylo hned lépe. Nicméně horší část se teprve chystala a to nácvik osmiček. Ale i to jsem nakonec zvládla, i když rozhodně ne s takovou bravůrností jako ostatní členové kurzu. Pak byly ještě nějaké ty vyhýbací manévry a další důležité věci- už si ani nepamatuji co všechno, bylo toho na mě víc než dost! No a protože jsem měla neustále problém s náklonem, byla mi na úplném závěru akce zapůjčena motorka se speciálním padacím rámem a to by jste nevěřili kam až se dá ta divná věc na dvou kolech naklonit. Mírovi moc děkuji za to, že mi to umožnil!!! Závěrem bych chtěla poděkovat za trpělivost a super atmosféru instruktorovi organizátorům a i členům naší skupiny- nikdo ani slovem nenaznačil, že jsem střevo a že bych se na to raději měla vykašlat. Možná si to někdo myslel, ale taktně pomlčel. Domů jsem přijela s bolavýma rukama naprosto vyčerpaná a k smrti unavená, ale i tak trochu pyšná na to, že jsem to nevzdala. Neměla jsem k tomu ale vůbec daleko... Jsem ráda, že jsem si celý kurz zažila na vlastní triko a vřele ho všem doporučuji.
Vlastník | martinavok | |
---|---|---|