renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 10

Trénink Bezpečné jízdy v Hořovicích

Vloženo: 19.04.2010, Uskutečněno: 19.04.2010, Stav tachometru: 6192 km, Zhlédnuto: 3x

Dne 18.4.2010 jsme s manželem podstoupili Trénink bezpečné jízdy od Mototravel. Máme totiž řidičáky na motorku docela krátce a tak jsem si říkala, že by to mohlo být super. BYLO. Ale od začátku. Ráno jako vždy jsme se kůli mě vypravovali na poslední chvíli a já bláhová jsem si myslela, že to není tak daleko, jak se nakonec ukazálo...zkrátím to- přijeli jsme cca 2 minuty před zahájením akce. Po lehkém zahřátí pomocí kávy a seznámení se s instruktorem a vedoucím akce, jsme si vyslechli povinnou teoretickou instruktáž. No a pak hurá na motorky. Zahřívací kolečko a šup na slalom. Jak je videt na fotce moje začátky nebyly zrovna ideální... no nic rozkoukávala jsem se, ale do smíchu mi doopravdy nebylo. Přišla jsem si jako naprostý idiot a v hlavě se mi honily myšlenky ve stylu " proč na to sedám, když to neumím". Pak ale přišla první pochvala za píli od sympaťáka instruktora, která v pravou chvíli zahřála u srdce a bylo hned lépe. Nicméně horší část se teprve chystala a to nácvik osmiček. Ale i to jsem nakonec zvládla, i když rozhodně ne s takovou bravůrností jako ostatní členové kurzu. Pak byly ještě nějaké ty vyhýbací manévry a další důležité věci- už si ani nepamatuji co všechno, bylo toho na mě víc než dost! No a protože jsem měla neustále problém s náklonem, byla mi na úplném závěru akce zapůjčena motorka se speciálním padacím rámem a to by jste nevěřili kam až se dá ta divná věc na dvou kolech naklonit. Mírovi moc děkuji za to, že mi to umožnil!!! Závěrem bych chtěla poděkovat za trpělivost a super atmosféru instruktorovi organizátorům a i členům naší skupiny- nikdo ani slovem nenaznačil, že jsem střevo a že bych se na to raději měla vykašlat. Možná si to někdo myslel, ale taktně pomlčel. Domů jsem přijela s bolavýma rukama naprosto vyčerpaná a k smrti unavená, ale i tak trochu pyšná na to, že jsem to nevzdala. Neměla jsem k tomu ale vůbec daleko... Jsem ráda, že jsem si celý kurz zažila na vlastní triko a vřele ho všem doporučuji.

Hodnocení (0x):

Nejnovější záznamy v deníku
  • Slapy

Tentokrát jsme nachystali překvapení pro tchána a tchýni a rozhodli se, že po skoro roce co máme motorky se s nima "pochlubíme" ... Počasí nám moc nepřálo a hlavně jsem byla po 24hod službě v práci a tak jsem se necítila

Vloženo: 03.05.2010
    Uskutečněno: 03.05.2010
    Tachometr: 6944km
  • Stochov

Slovo dalo slovo a jela jsem s kamarádkou na projížďku. To jsem ale ještě netušila, že se octnu na motorkářské akci ve Stochově. No nevadí o jedno překvapení víc- to mě přeci nemůže rozhodit. Vyráželi jsme ráno- sraz v

Vloženo: 03.05.2010
    Uskutečněno: 03.05.2010
    Tachometr: 6634km
  • Sezóna začíná

Dnes 27.2.2010 jsem to prostě už nemohla vydržet. Venku bylo tak krásně, svítilo sluníčko a i když jsem byla totálně utahaná z práce a otrávená ze školy atd. - vždyť to asi všichni znáte, musela jsem to prostě zkusit. M

Vloženo: 28.02.2010
    Uskutečněno: 27.02.2010