V neděli 20.9. jsme měli se sousedama domluvenou projížďku.
Myslela jsem si, že když bylo v sobotu tak nádherně, že bude i v neděli, ale sluníčko se na nás ne a ne usmát... no nevadí - aspoň nám nebude horko.
Původně nás mělo jet 6+2 děti, ale nakonec jsme jeli jen 3 dospělí.
Manžel jel v čele - určoval trasu ( a jen tak mimochodem ji znal jen on a dělal s tím dost tajnosti ), pak jsem jela já a za mnou soused. Cesta byla fakt pohodová, krásné silnice, nenáročné zatáčky, které jsem i já brzda zvládla na 70km/hod a fakt jsem ze všeho měla dobrý pocit. Cesta krásně ubíhala a najednou koukáme a jééé my jsme v Poděbradech! Dohodli jsme se, že dáme motky na placené parkoviště, ale vyskytl se malý probém - čidlo na zvedací bráně nás nechtělo zaregistrovat a tak jsme prostě kolem již tak dost vorvané závory profrčeli. Soused chtěl za každou cenu zaplatit a tak jsme se ještě poptali kolem, ale nebylo komu a jak, a tak hold dlužíme městu Poděbrady 3x15Kč - PARDON
Šli jsme se projít do parku, na kávičku a oplatku a vyrazili na cestu zpět. Ta byla stejně pohodová jako cesta tam, jen nám to malinko zkomplikovaly mušky, které mě i manželovi spadly do oka, a tak jsme museli stavět, abychom je z nechtěného podnájmu rychle vystěhovali...
Kluci moc dík - projížďka to byla fakt super a budu ráda, když společně zase někdy vyrazíme a doufám, že Pavlínce už bude lépe a pojede s námi!!!
Vlastník | martinavok | |
---|---|---|