renocar_brezen

• 8
  • 9
  • 10
  • 10

Vloženo: 06.09.2009, Uskutečněno: 06.09.2009, Stav tachometru: 3804 km, Zhlédnuto: 5x

Dnes 6.9.2009 bylo poměrně hezky a tak jsme se s manželem rozhodli udělat si hezkou projížďku.
Vyrazili jsme od nás z Baště a jeli schválně cestičkama necestičkama, abych měla možnost zdokonalit svůj "um" nebo spíše "neum" v zatáčkách. Je pravda, že některé se mi dařilo klopit dobře, nebo alespoň jsem z nich měla dobrý pocit a některé se mi nevedly a za mnou se tvořila kolona no jo no jsem prostě až moooc opatrná a někdy to podle slov manžela až přeháním a tím, že jedu pomalu mi v tak malé rychlosti víc hrozí pád. Já ale prostě nejsem schopná nasypat se někam, kde to neznám, rychlostí, která se mi nezdá, abych upostřed zatáčky zjistila, že to nedám a co pak s tim?... Malinko jsme si zajeli protože manžel trošku bloudil, ale nevadí bylo to hezké bloudění a k Mácháči jsme dojeli po ujetých 97km.
Tam jsme chvíli počkali na sousedy, kteří měli v side caru naše dítko - jak jinak - přece si vlastní dítko nevystřelím na Mars jen pro to, že se chci projet, a poté si spolu dali dobrý obídek ( no spíše brzkou večeři ) a hurá na cestu domů.
Začali se nad námi honit mraky a i malinko sprchlo a tak soused zahlásil, že nazpět se pofrčí. Říkala jsem si no s tím Gold Wingem a side car moc nepofrčí, ale i tak se mu podařilo v pohodě mi ujet. Je fakt, že na rovince jsem se i rozjela - dala jsem 110km/hod, což je na mě už docela rychlost, ale v zatáčkách to byla hrůza... prostě mám co trénovat.
Domů jsme se dostali včas a v pořádku a dokonce jsem to tentokrát ani nepoložila a tak jsem prostě spokojená, i když sámo vím, že motorkářka ze mě ješte fakt není a dlouho nebude!
Nicméně jsem ujeli 158km bez nehody a z projížďky mám dobrý pocit a jsem plná euforie a o to tu přeci jde - ne?
Tak zase příště ahoj!!!

Hodnocení (0x):

Nejnovější záznamy v deníku
  • Slapy

Tentokrát jsme nachystali překvapení pro tchána a tchýni a rozhodli se, že po skoro roce co máme motorky se s nima "pochlubíme" ... Počasí nám moc nepřálo a hlavně jsem byla po 24hod službě v práci a tak jsem se necítila

Vloženo: 03.05.2010
    Uskutečněno: 03.05.2010
    Tachometr: 6944km
  • Stochov

Slovo dalo slovo a jela jsem s kamarádkou na projížďku. To jsem ale ještě netušila, že se octnu na motorkářské akci ve Stochově. No nevadí o jedno překvapení víc- to mě přeci nemůže rozhodit. Vyráželi jsme ráno- sraz v

Vloženo: 03.05.2010
    Uskutečněno: 03.05.2010
    Tachometr: 6634km
  • Trénink Bezpečné jízdy v Hořovicích

Dne 18.4.2010 jsme s manželem podstoupili Trénink bezpečné jízdy od Mototravel. Máme totiž řidičáky na motorku docela krátce a tak jsem si říkala, že by to mohlo být super. BYLO. Ale od začátku. Ráno jako vždy jsme se k

Vloženo: 19.04.2010
    Uskutečněno: 19.04.2010