Vlastník | grovestreet | |
---|---|---|
Vloženo | 9.4.2009 | |
Aktualizováno | 27.2.2010 | |
Zobrazeno | 8 047x |
Tak tak, ten prostě jede
2Stroke powa
Děkuju
hezký fotky..hlavně ta poslední
Díky, jaká škodná "okousala" tu podložku ale netuším
pekna
at slouzi ale ty budiky vipadaj jako by tije okousal pes nebo neco podobnyho ale jinak pekna
Pěkný
Krasna, 10b
neblazni kup si Mito a ne žaden 4takt na tom se budeš nudit
Na 50ku fakt krásná
Pjeknej stroječek - 10b.
Na padinu jede dobře, na naučení fakt skvělá motorka. teď je na prodej chtěl bych dvácu, ale už 4T, 2T bych neuživil
zdarec, nechceš přesedlat na dvácu? viděl sem jet Primu jak máš ty a nezdálo se mi že je živá... ale na padinu jede určitě slušně. ;)
koukam ze to je tvuj milacek a vypada paradně:) jen co slepim tu svou potvoru a hlavne slepěj doktoři mě tak se tesim az nekam porazime
já mám varadero a taky jsem nejšťastnější. Vypadá to fakt dobře to se musí nechat
. Tak ať slouží !
mooooc peknou ji mas! 10b tobe i motce.. je videt ze jsi motorkar dusi i telem.. jen tak dal!
Díky moc, tak to byl štastnej den pro oba
jj souhlasim
moc pekna masina
jo a zaverecne zkousky jsi udelal v den mych narozenin
good 10B.
MOc pěkná padinka
ať jezdí
skutečný výkon nevim v TP je zavřená, jinak šestikvalt
takový vyhoněný koně:) Jakej to má výkon a kolik to má kvaltů?
Díky za komentáře
až dokončim řidičák udělám lepší fotky, tady to vypadá že je taková vybledlá ale ve skutečnosti není, je jako tvoje Dragine
taky moc krásná... Akorát moje byla padla na pravou stranu, takže lehce odřený plasty a koncovka
Skvělá recenze, přesně, souhlasím...je mi 15 a jsem nejšťastnější člověk. Hodně šťastných kilometrů a dávej na ni bacha
mít tohle v 15 tak jsem nejšťastnější člověk
Bella rossa Italiano!
pěkná, neřekl bych do ní že je to slabší objem (na první pohled)... ale CBR 125 mám a motorkáři taky zdraví, takže tak
jinak 10, i když moje modrá je mnohem hezčí
Díky, pěknou sezonu i vám hlavně bez nehod
Takhle má vypadat správná recenze
Moc pěkně jsi to vystihl,10bodů,pěknou sezonu přeji
Moooc pěknej supersport