renocar_brezen

PROFIL MOTORKY

Triumph Bonneville T140 (1979)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Je to motorka pro pořádného jezdce, aneb, kdo ji nenastartuje, tak si ji nezaslouží. Je překvapivě velmi dobře ovladatelná. Krásná syrovost chování a zvuku motoru Je to opravdu zážitek jí osedlat.

Motorka koupena od Anglii

První dojmy - Je to jako jízda se splašeným zetorem :-)

Motorku bych doporučil pro - Pro motorkáře se srdcem motorkáře a vhodnou fyzickou kondicí :-)

Doplňky na motorce - Originální stav

Koupil jsem v Anglii v roce 2016 (30mil od Meridenu), jako připomínku na své pracovní zkušenosti z této krásné země. Původní majitel John Gray mě požádal o fotky, až na mí budu jezdit po Čechách. Zasílal jsem mu je dva roky. Bohužel teď už nemám komu.
Údržba je potřeba poměrně v krátkých intervalech - olej se musí vyměňovat po max 1500 mílích.
Zato se ale odmění nenapodobitelným zvukem a svezením.

Nejnovější komentáře

tomcruise77
tomcruise77 napsal 19.02.25 v 06:07 10b.

hezký příběh, parádní mašina, nakopávat to chce asi fakt pořádný koule. Já si užil za mládí nakopávání maximálně na Jawách a MZ, ale to byli proti tomuto odrážedla

MilanMl
MilanMl napsal 13.02.25 v 15:57 10b.

Bolo by zaujímavé,porovnať ho so súčasným Bonevilom.
Bohužel,Johnové Greyové umírají a Anglie je už v řiťi.

Turista
Turista napsal 13.02.25 v 08:25 10b.

Opět po delší době kráááásnááá klasika. Vzduchem chlazený dvouválec, 2 kola a poctivý ocelový plech, jednoduchost, navíc v krásném stavu. To není motorka, ale MOTOCYKL. Gentleman každým coulem Opatruj ji.

Beny73
Beny73 napsal 13.02.25 v 07:42 10b.

Překrásný surový stroj, myšleno jen a jen kladně Hláška "...aneb, kdo ji nenastartuje, tak si ji nezaslouží..." je fakt super , bohužel tento způsob již většina motorkářů nezná a někteří mladší ani nepochopí.

Je veliká škoda, že není možnost volby při koupi nového stroje - léta ověřená jednoduchá technika s puncem kvality a spolehlivosti X nebo moderní, ufózní a elektronikou prošpikovaný plastostroj

Targus
Targus napsal 13.02.25 v 07:35 10b.

A hele!
Motorka!
A z Anglie!
A dokonce i vypadá, jak motorka z Anglie!

Dávám deset, i když jsi s fotkami zklamal.
Tady na motorkářích i v Anglii.
Sliby se maj plnit i o vánocích...

Více komentářů