kawasaki_good_times_tour2




V Mugellu proběhne příští sobotu velký sraz Aprilie

Máte rádi italskou sportovní klasiku z Noale? Tak to abyste si rychle zařídili dopravu do Mugella. Tam totiž již příští sobotu proběhne obrovské setkání nazvané Aprilia All Stars.

Vychází to parádně na první jarní sobotu, však také Aprilia hlásá, že zima touto akcí definitivně končí! U nás možná ještě ne, v Itálii však tutově. Proti „konkurenční“ akci World Ducati Week půjde sice jen o jednodenní záležitost, ale program bude o to nabitější.

Na co se tedy v Mugellu, na jednom z nejkrásnějších světových okruhů, můžete těšit? Osobně se prý budete moci setkat s jezdci MotoGP Andreou Iannonem, Aleixem Espargarem a Bradleym Smithem plus si prohlédnout jejich motocykly, a to dokonce nejen v depu, ale i při demo ukázce na dráze. Tam se objeví i další bývalé hvězdy Aprilie, jako třeba Max Biaggi, Loris Capirossi, Manuel Poggiali nebo Lorenzo Savadori, a poprvé byste v akci měli vidět novou 217koňovou RSV4 1100 Factory.

V paddocku začne vše v 10 ráno, připravena je spousta muziky a různých her a aktivit, kde budete moci vyhrát zajímavé ceny. Ať už jde o značkové doplňky, vstupenky na MotoGP anebo na úplný závěr dokonce Aprilii Shiver 900! Vystaven bude i parádní Concept RS 660, připravovaný nový dvouválcový supersport. V průběhu dne si budete moci vyzkoušet na silnicích v okolí okruhu nové modely italské značky a nakonec proběhne velká spanilá jízda přímo na závodní dráze na vlastních motocyklech. Další informace najdete na oficiální stránce Aprilia All Stars.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1.5 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rady přispěl 0.5 Kč
jardahoral přispěl 0.5 Kč
Uhličan přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist