kawasaki_good_times_tour2




Sraz motocyklů Triumph již v sobotu!

Vlastně by se dalo říci, že to je už tradicí – první sobota v devátém měsíci patří motocyklům britské značky Triumph, jejichž sraz pořádá královéhradecký dealer ve spolupráci s pražským zastoupením. Tentokrát se od showroomu ve východočeské metropoli pojede do Podkrkonoší.

Letošním specifikem je, že tahle první zářijová sobota spadá ještě do prázdnin, a z historie víme, že poslední prázdninové dny bývají parádní a dětem začne pršet až první týden školy. Takže by i počasí mohlo vyjít. Ne že by triumpháci byli z cukru, ale bylo by škoda, kdyby celá akce propršela, protože je připravený bohatý program, kdy se v poledne bude skupinově vyrážet od Motocentra HK k hotelu a celé odpoledne se budou testovat nové motocykly po okolí, které slibuje velmi pěkné svezení. Letos se totiž základnou pro celý sraz stává útulný rodinný Hotel Pod Zvičinou v Dolní Brusnici, který kromě hotelových pokojů nabízí i ubytování v bungalovech, chatkách nebo ve vlastním stanu, takže můžete účast na srazu pojmout podle vlastních priorit. Určitě by totiž byla škoda, přijet jenom na odpoledne, i když i to bude nabité (už jsme kromě testování motorek zmínili barber shop?), protože večer vás čeká oficiální představení nových čtyřstovek a poté tombola a rockový koncert, to vše prokládané pohodovým pokecem nejen o Triumphech. Registraci na sraz najdete na tomto odkazu, ubytování v Hotelu Pod Zvičinou pro změnu na tomto.

Program:
10:00 – 12:00 Sraz u MTC HK
12:00 – 12:30 Společná vyjížďka k hotelu
13:30 – 14:30 Příjezd účastníků, registrace na DEMO jízdy, ubytování
14:00 – 18:00 Organizované DEMO jízdy na 30 minut
15:00 – 16:00 soutěže účastníků v různých disciplínách, začátek tomboly a vyhlášení výsledků soutěží
18:00 – 19:00 Představení nových modelů Speed Triple 400 a Scrambler 400, diskuze
19:00 – 20:00 Tombola, losování cen
20:00 – 24:00 Hudba, volná zábava

 

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • MOTOCENTRUM HK

    Oficiální prodejce a servis značek YAMAHA a TRIUMPH v Hradci Králové.. Prodej a servis motocyklů, skútrů a čtyřkolek. Originální náhradní díly, doplňky a oblečení YAMAHA a TRIUMPH. Široký výběr motooblečení, přileb, doplňků a příslušenství. Spotřební náhradní díly na všechny značky motocyklů a sk...



TOPlist