Soutěž o vstupenky na Motosraz Prasek

Termín tradičního motosrazu, který se letos koná v obci Prasek u Nového Bydžova už popatnácté, je za dveřmi. Vy teď máte možnost získat vstupenky na víkend plný zábavy zcela zdarma. Stačí vyhrát v soutěži, kterou pro vás připravil portál Motorkáři.cz jako hlavní mediální partner srazu ve spolupráci s jeho organizátory.

Motosraz Prasek se uskuteční ve dnech 11. - 13. července v přírodním amfiteátru se stupňovitým hledištěm, takže dokonalý přehled o veškerém dění je pro všechny návštěvníky zajištěn, stejně jako možnost ubytování ve vlastních stanech. Postaráno je také o bohatý program na celý víkend - chybět nebudou tradiční soutěže, hromadná vyjížďka, tvrdá muzika, dechberoucí kaskadérské vystoupení ani neméně vzrušující erotika.
Vy teď máte šanci získat dvě vstupenky na Motosraz Prasek v naší soutěži. Stačí jenom správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaká byla rekordní návštěva Motosrazu Prasek?
    • 1382 lidí
    • 2741 lidí
    • 2954 lidí

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)



TOPlist