Soutěž o šest vstupenek na FMX Gladiator Games 2018

Ve vysočanské O2 Aréně zase po roce zahřmí speciály freestylových hvězd a díky nám můžete být součástí i tohoto už osmnáctého ročníku. Věděli jste, že hry gladiátorů jsou nejstarším FMX podnikem v Evropě? I když je každý ročník těžké přijít s něčím nový, letošek nebude výjimkou. Ze všeho vypíchněme dvě dvojitá salta.

Loni to byl Libor Podmol, kdo ohromil publikum front flipem, čili saltem vpřed. Letos bude mít prsty ve vrcholném čísle opět tenhle chlápek, který by společně se svým bráchou Filipem měl skočit dvojitého backflipa. Oba najednou vedle sebe. V rámci show je doplní i další čeští jezdci Petr Pilát, Martin Koreň, Matěj Česák a Radek Bílek.

Jestli jsme vás na letošní ročník ještě nenalákali, tak si přečtěte seznam zahraničních hvězd: Nate Adams (USA), Dustin Miller (USA), Erick Ruiz (MEX), Jason Cesco (IT), Daniel Boldin (SWE), Adam Jones (USA), Davide Rossi (IT), Gilles Dejong (BE) nebo Jamie Squibb (ENG). Slušná sebranka, která se bude chtít poprat o titul toho největšího gladiátora.

Ačkoli FMX Gladiator Games startují až od 17:30, vstup bude divákům umožněn již od 16 hodin, kdy se budou moci v zákulisí setkat právě s českými i světovými jezdci. Odpoledne před samotnou show tak bude ideální šancí získat autogram od své hvězdy, pořídit si společná selfie nebo dokonce nahlédnout do zákulisí akce, projít si rampy i doskočiště či obdivovat silné stroje. FMX Gladiator Games vypuknou v sobotu 3. 11. v O2 aréně v 17:30, vstupenky je možné zakoupit už nyní v předprodejní síti Ticketportal.cz, ale ještě jednodušší je si s námi o 3x dvě vstupenky zasoutěžit.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdo se loni stal vítězem Gladiátorského klání na FMX Gladiator Games?
    • Libor Podmol
    • Edgar Torronteras
    • Petr Pilát

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)



TOPlist