kawasaki_good_times_tour2




Nová Ducati SuperSport se představila na párty

Pro fanoušky značky Ducati začíná sezóna vždycky pár dní před jarními výstavami, a jejich tradiční párty nechyběla v kalendáři letos. Její návštěvníci se mohli zblízka seznámit hned se třemi novinkami; kromě titulního SuperSportu se v Radlické Kulturní Sportovně představil veřejnosti ještě Scrambler Desert Sled a jako třešnička na dortu pak ultralehká 1299 Superleggera.

Letos se ducatisté sešli poprvé v Radlické kulturní sportovně, jejíž industriální prostředí je pro podobné akce jako stvořené. Role průvodce večerem se ujal komik Karel Hynek, o muziku se pak postarala královna vinilů DJ Magdalena Happyfeet a nechyběla ani baristická show v podání Ondřeje Hurtíka. Ti soutěživější z přítomných si mohli zpříjemnit večer házením šipek nebo jízdou na simulátoru a výtěžek z akce opět putoval na konto dětského domova.
Pokud jste to včera do Radlické kulturní sportovny nestihli, mrkněte se alespoň v galerii na fotky z večírku.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...



TOPlist