kawasaki_good_times_tour2




Ducati v sobotu zahájí sezónu, na konci dubna začne Tour

Příznivci rudých krásek z Boloně budou mít i letos spoustu příležitostí, jak se setkat se svými vysněnými stroji. Český importér plánuje řadu akcí, některé tradiční, jiné úplně nové.

Sezóna u Ducati startuje 15. dubna, kdy na vybraných dealerstvích proběhne akce nazvaná naprosto jednoduše Ducati Season Opening. Seznámení s novými modely proběhne na těchto místech: Praha (Ducati Prague), České Budějovice (G4R), Slušovice (M.C.F.) a Brno (D Moto). Budete si moci naživo prohlédnout letošní novinky Diavel V4, Monster SP, Multistradu V4 Rally a nový Streetfighter V4 S, součástí akce je i společná vyjížďka. Na všech dealerstvích je zároveň tento datum neoficiálním zahájením sezóny individuálních testovacích jízd. Pak už bude následovat Ducati Tour, ovšem ještě předtím musíme vypíchnout sobotu 6. května, kdy se i české zastoupení připojí k celosvětové události Ducati – We Ride as One, což je den pro symbolickou společnou jízdu. Nejočekávanější akcí je ale samozřejmě Ducati Tour 2023, letos již 14. ročník seriálu testovacích dnů Ducati. Probíhat bude od konce dubna do začátku června vždy v sobotu, na každé zastávce bude minimálně 10 testovacích motocyklů od Scramblera po Panigale V4 S. Testuje se tradičně v reálných podmínkách českého silničního provozu formou zhruba hodinových jízd po vyznačených trasách v následujících termínech:

29. dubna Herink u Prahy – pořádá Ducati Prague
6. května Děčín – pořádá Profi-moto
13. května Hradec Králové – pořádá GlobalMoto
20. května Mladá Boleslav – pořádá Rossomoto MB
27. května Brno – pořádá D MOTO
3. června České Budějovice – pořádá G4R
10. června Slušovice – pořádá M.C.F.
17. června Ostrava – pořádá AMG moto

A jaké další akce ještě Ducati plánuje? Ani letos nebude chybět tradiční okruhový Ducati Den v Mostě, takže si zapište do diářů datum středa 7. června 2023. Podrobnosti najdete včas na webu nebo FB českého zastoupení, stejně jako o dalších akcích, kterých se letos Moto Italia bude účastnit – jedná se o soběslavský Moto Test Camp (20.-21. května), Legendy v Praze na Výstavišti v Holešovicích (27.-28. května) nebo Adventure Challenge 2023 v Milovicích (23.-25. června). Na všechny akce bude možný zápis předem prostřednictvím webových stránek www.ducati-czech.cz nebo stránek pořádajícího dealera. I letos samozřejmě pro ty, jimž nevyhovují termíny nebo nemají rádi organizované akce, zůstává možnost vyzkoušet si motocykly individuálně v průběhu celé sezóny u jednotlivých dealerů, nebo rovnou u importéra v Praze.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...



TOPlist