kawasaki_good_times_tour2




Ducati Tour startuje na konci dubna, letos nebude okruhový den

Příznivci rudých krásek z Boloně se už určitě nemohou dočkat, až si budou moci vyzkoušet nové modely v rámci tradičního seriálu testovacích jízd nazvaného Ducati Tour, který slaví již 15. ročník. Příležitostí bude letos víc než dost!

Sezóna u Ducati startuje již tento týden, v sobotu 13. dubna totiž na vybraných oficiálních dealerstvích proběhne tzv. Ducati Season Opening, když se v Praze, Ostravě a Děčíně budete moci aspoň staticky seznámit s novinkami a užijete si společnou vyjížďku. Na všech dealerstvích potom od tohoto okamžiku startují individuální testovací jízdy. Ty hromadné v rámci oblíbené Ducati Tour začnou poslední dubnovou sobotu a poběží až do začátku června. Na každé zastávce bude vždy nejméně 10 strojů od Scramblera po Panigale V4, testovat se bude ve formě individuálních, cca hodinových jízd v běžném provozu, takže si vyzkoušíte, co to obnáší, pořídit si vybraný model do našich podmínek. Zápis na akce bude probíhat klasicky přes webové stránky Ducati nebo přes stránky pořádajícího dealera, který také určuje podmínky zápůjčky. Termíny jsou následující:

sobota 27. dubna Herink u Prahy – pořádá Ducati Prague
sobota 4. května České Budějovice – pořádá G4R s.r.o.
sobota 4. května Brno – pořádá D Moto s.r.o. 
sobota 11. května Autodrom Sosnová – pořádá Ducati Prague
sobota 18. května Mladá Boleslav – pořádá Rossomoto MB s.r.o.
sobota 25. května Hradec Králové – pořádá GLOBALMOTO
sobota 1. června Ostrava – pořádá AMG moto s.r.o.
sobota 8. června Slušovice – pořádá M.C.F. s.r.o.

Kromě Ducati Tour a individuálních testovacích jízd u dealerů se s italskými stroji potkáte v sezóně i při dalších příležitostech, a to při Moto Test Campu v Soběslavi (18.-19. května) a při Legendách na pražském Výstavišti (27.-28. května). V sobotu 5. května také budete moci potkat dukárny ve městech v rámci celosvětové akce Ducati – We Ride As One. Jelikož má Ducati pro letošek revoluční novinku, jednoválcového Hypermotarda 698 Mono, pořádá jenom pro něj i dvě akce na uzavřené dráze: první proběhne v sobotu 11. května na autodromu v Sosnové zároveň s termínem Ducati Tour a druhý v úterý 28. května na Steel Ringu v Třinci. A na závěr ještě informace o tradičním Ducati Dnu, který rok co rok probíhal na mosteckém automotodromu a kde si milovníci desmodromického dunění mohli pořádně užít jízdu, pro kterou byla většina motocyklů Ducati stvořena – tak tenhle Ducati Den letos nebude. Je to šok, ovšem rozhodně to nebylo tak, že by ho importér boloňských krásek zrušil jen tak. Důvodem je chybějící termín v kalendáři Mostu. Tak snad za rok…

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist