kawasaki_good_times_tour2




Dolce Vita Days – vyzkoušejte novinky Piaggio group

Jaro přichází a s ním i příležitost zažít italské novinky na vlastní kůži. Oficiální dealeři značek Vespa, Piaggio, Aprilia a Moto Guzzi v České republice připravili pro zájemce o motocykly a skútry akci, která se koná o dubnových a květnových víkendech. V těchto dnech budou mít všichni možnost vyzkoušet si nejnovější modely těchto italských značek a zažít pocit opravdového Dolce Vita. Mezi horkými novinkami nebudou chybět Moto Guzzi V100 Mandello, nová Vespa GTS a Piaggio MP3 530.

V100 Mandello je velkým lákadlem Moto Guzzi se kterým, dá se říct, přichází nová éra značky. Motocykl s originálním designem, adaptivní aerodynamikou a moderními technologiemi pohání nový vodou chlazený motor Compact Block o objemu 1048 cm3 s výkonem 115 koní a 105 newtonmetrů.

Nová Vespa GTS vedle toho přináší tradiční italský design doplněný moderními technologiemi, jako jsou nový TFT displej nebo bezklíčové zapalování. Dále je GTS vybavené přepracovaným podvozkem, lepšími brzdami Brembo a nechybí ani drobné estetické změny.

Piaggio MP3 530 kromě trojice kol zaujme svým futuristickým designem, spolu s ním přináší do segmentu tříkolových skútrů technologie automobilů, jako je například couvací kamera nebo hlídání slepého úhlu v zrcátkách. Díky trojici kol a pedálu zadní brzdy je možné ho řídit s řidičským oprávněním skupiny B, což z něj činí atraktivní alternativu pro řidiče automobilů, kteří hledají agilní a praktický dopravní prostředek pro městský provoz, aniž by museli stát v kolonách.

Kromě novinek nechybí ani stálice nabídky od dalších modelů skútrů Vespa přes Moto Guzzi V7, V85 TT, skútry Piaggio až k sportovním strojům Aprilia. Svůj termín na Dolce Vita Days u nejbližšího dealera jednoduše vyberete na stránkách www.chciitalku.cz.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist