kawasaki_good_times_tour2




Bonmoto zve na víkend

Pokud se chcete pokochat pohledem na nové stroje prémiových výrobců motocyklů, máte možnost zavítat o tomto víkendu na brněnskou pobočku Bonmoto, která se na začátku tohoto roku přestěhovala do nových prostor, a je tak největší motoprodejnou ve střední Evropě.

Na téměř 2000 m2 je rozmístěno přes 20 neotřelých krásek, jako například Indian FTR 1200, Kawasaki Z900RS nebo Aprilia RS 660. Samozřejmostí jsou stojany plné oblečení, chráničů, přileb, příslušenství, zkrátka všeho, co může motorkář potřebovat. Aby se Vám příjemněji nakupovalo, bude k dispozici drobné občerstvení zdarma a nemusíte se bát ani nedostatku času, otevřeno bude v sobotu i v neděli od 9 do 18 hodin.

Během soboty budete mít možnost se potkat se zastoupením společnosti Fixed.zone, která je nejen distributorem oblíbených interkomů Interphone do České republiky, ale vyrábí si i vlastní produkty značky Fixed a na tuto sezónu připravili řadu zajímavých novinek.

Dále bude celý den probíhat individuální úprava přileb značky SHOEI s profesionálním měřením a navržením nejvhodnější úpravy interiéru pro co nejlepší padnutí přilby. Úprava může proběhnout jak u již zakoupené přilby, tak u přilby nové. Navíc bude možnost si zapůjčit na zkušební jízdu loňskou novinku, sportovní integrální přilbu NXR2.

V neposlední řadě se můžete seznámit s fungováním GPS monitoringu od společnosti TSS Group, který disponuje řadou užitečných funkcí nejen o poloze Vašeho motocyklu, ale i indikací havárie a přivoláním pomoci.

V neděli kolem 11. hodiny dorazí vlasatý sympaťák Kamil Holán a rád zodpoví Vaše otázky o jeho účasti na závodech v Daytoně nebo plánech na tuto sezónu.
Na něj naváže ve 14 hodin mistr světa FMX a účastník Rallye Dakar Libor Podmol. Tento vždy usměvavý chlapík bude prezentovat svůj nový film Život je cíl, který volně navazuje na snímek Cesta je cíl, který vyšel krátce po Liborově účasti na Dakaru.

Po 15. hodině doputuje na prodejnu jednou stopou i novinář a testovací jezdec Jindřich Fáborský, který bude právě uprostřed testu nového motocyklu, který se brzy objeví na jeho Youtube kanálu. Jste zvědaví, který motocykl to bude? Tak doražte a budete mít první dojmy ještě za tepla.
Pokud ještě nemáte plány na víkend nebo plánujete návštěvu souběžné akce BVV Motovíkend, určitě se neváhejte na pobočku zajet podívat. Celý team Bonmoto se na Vás těší.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • Bonmoto

    Na trhu jsme již od roku 2000 a tyto více než 21-ti leté zkušenosti s prodejem motovybavení se snažíme uplatnit při každé Vaši návštěvě. Na prodejně se snažíme o individuální a přátelský přístup, vždy ochotně pomáháme našim stálým i nově příchozím zákazníkům s výběrem. V Brněnské prodejně o roz...



TOPlist