kawasaki_good_times_tour2




8. setkání Varadero klubu

O velikonočním víkendu se konalo setkání Varadero klubu. Na podobné minisrazy majitelů stejného typu motocyklu se vždy rád zajedu podívat. Narozdíl od komerčních MC srazů se na těchto setkáních sejdou výhradně lidi, kterým nejde o chlast, tvrdý rock a lesbi-show, ale zajímá je především jejich jednostopý miláček.


Na setkání varaderistů (hornetistů, iksjéčkářů, véeferáků, atd.) máte jistotu, že narazíte na lidi naladěné na stejnou vlnu, získáte spoustu nových zkušeností o různých vylepšeních či vhodných gumách. Můžete porovnat zvuk i chování svojí mašiny proti ostatním, naučit se spoustu věcí o údržbě, podívat se, co všechno byste si na mašinu ještě mohli přikoupit...


Webové stránky www.varadero.cz už jsou v provozu přes tři roky, takže do Jižních Čech v pátek před velikonocemi dorazilo pěkných pár desítek Varanů. V sobotu připravili organizátoři pro své kamarády dopoledne plné zábavných akcí, namátkou třeba jízda pomalosti, slalom, ale třeba i soutěž v rychlosti pojídání palačinek.


Na společné odpolední vyjížďce zapadlými jihočeskými vesničkami, pak přišla na řadu také návštěva dětského domova s předáním výtěžku sbírky, aby se Varaderisti o radost z motorek také s někým podělili.


Závěrečnou třešničkou programu pak byl příjezd Ivo Kaštana a jeho celovečerní promítání z Dakaru. V neděli se všichni rozjeli domů oslavit velikonoce, bohatší o zážitky ze skvělé akce.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):
Motokatalog.cz


TOPlist